Gebeliğe Hazırlık Kızlaaarr rüya tabirinden anlayan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

wiha02

Vur tekmeyi dünyaya
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
4.373
4.688
133
30
Ay aşırı rüya görüyorum hiç bu kadar üst üste rüya görmezdim genelde rüyalarım çıkar benim çıkmayan görmedim yumurta görmüştüm hamile olmadan önce çocukmuş 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim şimdi de gümüş çeyrek altın gördüm cüzdanımda neye işaret acaba ablamda tırnaklarımda mavi oje görmüş

Ben hamileliğimin başlarında bilezik ve tam altın gördüm. Bileziği kaybediyordum. Bulamıyordum. Bilezik kız çocuk altın erkek çocukmuş. Erkek olacak herhalde dedik. Öyle de oldu :) ama senin gümüşmüş. Aynı mı olur bilemedim.

yaa ben oğlumda hep gümüş şeyler gördüm gümüş silah gümüş kolye falan annemi aradım gümüş çeyrek altın gördüm dedim buda erkektir o zaman dedi allahım hayırlısını versn :)

aynen bizde de kızdır altın yüzük altın bilezik görmek

bizde görsek şu rüyalardan bir işaret olsa da hamile kalsak kızlar :) Dua edin bize de

Ben hiç rüya görmüyorum ya banada malum olsa keske bebeğim :)

Ben hiç rüya görmüyorum ya banada malum olsa keske bebeğim :)
vallahi bana ilkimde malum oldu apaçık erkek dedk yani çünkü annemin 35sene önce abime gördüğü rüyayı görmüşüm oğluma :)

Canım yumurtayı nasıl gördün ya ben bi sürü haşlanmış yumurta gördüm tabire baktım evlat yazıyordu ben çok rüya görürüm hepside anlamlıdır:):)

Canım yumurtayı nasıl gördün ya ben bi sürü haşlanmış yumurta gördüm tabire baktım evlat yazıyordu ben çok rüya görürüm hepside anlamlıdır:):)
ben dolabı açıyodum bakıyodum bir sürü yumurta var dolapta o ay hamile olduğumu öğrendim canım ama önceden de bende senin gibi 3 tane haşlıyodum bu burda kalsın diyodum oğluma ayırıyodum onu bu oğlumun diyodum geriye kalan 2sini haşlıyodum tabi o zamanlar bişey olmadı çocuk falan korunuyoduk :)

Bende bi sürü haşlamışım soyup bi kaba koymuşum sonradan iki tanede kendime haşlıyorum onları da diğerleriyle karıştıyorum falan hayrolsun inşaallah:):)

valla bende ummadığım ay öğrendim yani artık salıvermiştim 8 kala öğrendim belirtiler şüphelenince
Benim belirtim de yok canım bu ay zor biraz önümüzdeki aylarda bakıcaz artık olsun çok isterim tabi aylardır uğraşıyorum ama Rabbiminde bi planı var elbette:):)

Ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm hareketlerini falan hissediyodum ondan bi kaç gün sonra da eşimin bi arkadaşı var çok sohbetimiz falan yok o beni hamile görmüş kutlamaya gidiyomuşuz ondan bi süre sonra da görümcem görmüş hamileymişim sonra birden bebek kucağımızda beliriyomuş seviyomuşuz. Ben de acaba dedim işaret midir :)

maşallah ard arda olabilir canım bilemedim ji şimdi inşallah hamilesindir

Benim belirtim de yok canım bu ay zor biraz önümüzdeki aylarda bakıcaz artık olsun çok isterim tabi aylardır uğraşıyorum ama Rabbiminde bi planı var elbette:):)
Aynen canım benim tüm testler sorunsuz çıktığı halde 3 ay kalamadım sonra oldu zaten herseyin zamanı var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…