İzmir :) siz nerdesnİniziyi canım ya çalşıyorum nerde okuyosun
İzmir :) siz nerdesnİniziyi canım ya çalşıyorum nerde okuyosun
İzmir :) siz nerdesnİniz
EWET TELİNE LAKİN İSİM NİK SÖYLEMEK YOKKKK YASAKKKKK !!! BELİİ EDİCEK HİÇ BİRSEY YOKTelefona mesaj atyruz sanırım demi. İlk defa katlyrmmm maruz gorunnn :)
aynen kizlar dikkat edin cunku bu hic tanimadiginiz birine alinan guzel bir hatiraK IZLARRRRR HEDİYE ALIRKENN LÜTFEN KATİLİMİZİN YAZDIKLARINI DİKKATLİ OKUYALIM OLUR MU ONUN SEVDİĞİ ŞEYLERİ ALMAYA ÖZEN GÖSETRELİM ....
DAHAH ÖNCEKİ ÇEKİLİŞLERDE ÇOK YAŞADIK BUNU HİÇ OKUMADAN HEDİYE ALIP GÖNDEREN OLDU ...
eger istersen atabilirsin en azindan guzel bir dostluk da baslayabilme olasiligi var ama tabi nick ni soyleneyeceksinMesaj atılıyor mu ya ben Gzli kalıyor diye blyrm :)
burdayim yaaa illa msj mi atmam gerekSANIRIM BENİM BİR KATİLİM YOK NEE ARIYANN NE SORANNN VAR YAHUUU
vaaayyy kiskandimGunaydınnn kızlar bugun gusel bı gunaydınnn msj gune başladım sevgili katilim msj attı bana canım benım öpüyorum cok
Heyooo burdayım nasılsınız
kizlaaaaaaaaaaaaaarrrr nerdesiniz yahuu muhabete gelen katilan yok kizmaya basliyorum artiikkk
Slm kızlarrrrrrrrrrr
sana kizmadim kihiçtte bile bana kızamazsınn kaç saat beklerdim sizi ben
slm canım h. geldin
Slm kızlarrrrrrrrrrr
CANIM EVET YOGUNDUM BEN VE AKLIM HEP YILBASI ÇEKİLİŞİNDEYDİ SONRA NİSSANIMA RİCA ETTİM KIRMADI BENİİ SAOLSUN CANOMAMA BEN HERKESE ÖZELDEN MSJ ATTIMSANADA ATTIM DİYE HATIRLIYORUM İNAN Kİİİ
SAGLIK OLSUN .... KUSURA BAKMA EMİİ
Yok cnm gelmedi kaçırdık bu yıl seneye artık size güzel alışverişler bayanlar :))