kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

OZMANN BANA 5 TANE 10 TANEE BARDAKK AL :KK70:
istedigin bardak olsun be
bunlar uygun mu
canoooooooo ilğinç-kupa-bardak-modelleri.jpg images.jpg imagesf.jpg

((((((((((Cekilise katilcak olan arkadaslar hediye konusunda bir kisitlama olucak en fazla 3 adet hediye alicaz biri tabiki yeni yilin vazgecilmezi olan kirmizi don,diger hediyelerde partnerinizin sevdigini belirtigi seceneklerden secip alicaz ))))))))))))

ben bu kısma yeni dikkat ettim. . don harici 2 hediyemi olucak

((((((((((Cekilise katilcak olan arkadaslar hediye konusunda bir kisitlama olucak en fazla 3 adet hediye alicaz biri tabiki yeni yilin vazgecilmezi olan kirmizi don,diger hediyelerde partnerinizin sevdigini belirtigi seceneklerden secip alicaz ))))))))))))

ben bu kısma yeni dikkat ettim. . don harici 2 hediyemi olucak
:KK57::KK57::KK57::KK57:
inanamiyorum :KK20::KK20:

selam kizlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum yatilimisafirim vardi 1-2 saat önce ugurladim ki esimin arkadaslari aradi yoldayiz size geliyoruz diyee bizede teker teker gelmiyor anam insanlar :KK51:

AA ben kaçırmışım olmadı şimdi :KK43:

selammm birrr naberr nasilsinn :KK54::KK54::KK54:
gecen senekii katilimmm beni hatirladin mi nickimde birazcik degisme yaptim mutluluknerdesinbenibul vallahi daha gecende sen gectin aklimdan ,bana mükemmel bi kutu hazirlamistinn cok mutlu olmustum ve cok duygulanmistim:KK68::KK68::KK68: bu sene neden
girmedinn:KK51::KK37::KK37:

Son düzenleme:
CİCİİİİ BANA ÇIKTIN SENNN DUR Bİ DÜRTEYİM SENİ

:cool::cool:
ALIIRIMM ALIRIMMM
SEN BANA NE ALCAN BAKİMMMM :) HADİ SÖYLE ÇEKİNME
Zillii don:KK70:
Abooooo iyimiss yahuuu bunlar www.nerdenbuldun.com aderes alayim
ben ikinizi de durtseeeeemmmm
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
dürtttt benii nissanimm:KK15::KK15:

selam kizlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum yatilimisafirim vardi 1-2 saat önce ugurladim ki esimin arkadaslari aradi yoldayiz size geliyoruz diyee bizede teker teker gelmiyor anam insanlar :KK51:

Ne kadar güzel ya, evlenince evime gelecek olan misafirlerimin bile hayalini kuruyorum. :rolleyes::rolleyes:

selammm birrr naberr nasilsinn :KK54::KK54::KK54:
gecen senekii katilimmm beni hatirladin mi nickimde birazcik degisme yaptim mutluluknerdesinbenibul vallahi daha gecende sen gectin aklimdan ,bana mükemmel bi kutu hazirlamistinn cok mutlu olmustum ve cok duygulanmistim:KK68::KK68::KK68: bu sene neden
girmedinn:KK51::KK37::KK37:

canım hatırladım tabi avatarın aynı :) ben hep cici açıyor diye cicinin profiline baktım... :KK43: daha kasımın başında başladım bakmaya ama olmadı ya neden davet etmediniz beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın herkesciklere bir kaç gündür iş yoğunluğundan dolayı giremedim ama sağolsun sevgili katilim bana mesaj attı çok mutlu oldumm seni kocaman öpüyorum:))9
sevgili kurbanım unutulmadın

Huyu huuuu katilimin ilk hediyesini begendim ama bi kac yere daha bakıp ona göre alacağım:)

günaydın herkesciklere bir kaç gündür iş yoğunluğundan dolayı giremedim ama sağolsun sevgili katilim bana mesaj attı çok mutlu oldumm seni kocaman öpüyorum:))9
sevgili kurbanım unutulmadın

Söylemek yasak değil mi kıı. Nasıl mesaj attı :cool:

Gunaydnnn kizlarrrr bende katılımın hediyeeine bakmaya başladım ama su kırmızı don olayını nasıl yapicam bilmiyrum beden belirtmemiş :KK43:

X