kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

hadi yaa
ben gordum bende cekilise katilcam dedim sonra bi hafta giremedim adam akilli hep bi isim cikti

Günaydın iyi haftalar kızlar. . .bende katilimden bir ses bir mesaj istiyormmm :) benide 6 dan sonra ararsan çok sevindirik olurum. . .

Bende baktım hediye için henüz tam olarak beğenemedim. . .

Slm kızlar nasılsınız valla yıl sonu yoğunluk der ken sohbet te fazla katılmıyorum ama aklım gönlüm sizler le son haftalarda daha cok vakit ayırıcam benım katılım kimse bı sabah onun msjla uyanma k ıstıyorum lutfen benı duy 

Mesaj atılıyor mu ya ben Gzli kalıyor diye blyrm :)

Gunaydınnn kızlar bugun gusel bı gunaydınnn msj gune başladım sevgili katilim msj attı bana canım benım öpüyorum cok

CANIM EVET YOGUNDUM BEN VE AKLIM HEP YILBASI ÇEKİLİŞİNDEYDİ SONRA NİSSANIMA RİCA ETTİM KIRMADI BENİİ SAOLSUN CANOM AMA BEN HERKESE ÖZELDEN MSJ ATTIMSANADA ATTIM DİYE HATIRLIYORUM İNAN Kİİİ
SAGLIK OLSUN .... KUSURA BAKMA EMİİ
Günaydın iyi haftalar kızlar. . .bende katilimden bir ses bir mesaj istiyormmm :) benide 6 dan sonra ararsan çok sevindirik olurum. . .

Bende baktım hediye için henüz tam olarak beğenemedim. . .
TAMAM ARARIM SENİ 6 DAN SONRA
Gunaydınnn kızlar bugun gusel bı gunaydınnn msj gune başladım sevgili katilim msj attı bana canım benım öpüyorum cok
WAYY VAYY NE GÜZELMİŞŞŞ BÖYLE İYİMİİ HANFENDİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…