Şaka mi yapiosun yoksa ciddimisin çünkü söylemek yasak.Bana Sevgili Nissan çıktı :)
Ben kime çıktım acaba ki?
FİKRİME BİR AKIL GELDİİİİİİ
ŞİMDİ BENİM KATİLİM KİMSE BENİİ DÜRTTSÜNN
OLMAZMII
CİCİİİİ BANA ÇIKTIN SENNN DUR Bİ DÜRTEYİM SENİ
Bana Sevgili Nissan çıktı :)
Ben kime çıktım acaba ki?
istedigin bardak olsun be
bunlar uygun mu
canooooooooEki Görüntüle 1325502 Eki Görüntüle 1325503 Eki Görüntüle 1325504
((((((((((Cekilise katilcak olan arkadaslar hediye konusunda bir kisitlama olucak en fazla 3 adet hediye alicaz biri tabiki yeni yilin vazgecilmezi olan kirmizi don,diger hediyelerde partnerinizin sevdigini belirtigi seceneklerden secip alicaz ))))))))))))
ben bu kısma yeni dikkat ettim. . don harici 2 hediyemi olucak
Şaka mi yapiosun yoksa ciddimisin çünkü söylemek yasak.
AA ben kaçırmışım olmadı şimdi
CİCİİİİ BANA ÇIKTIN SENNN DUR Bİ DÜRTEYİM SENİ
Zillii donALIIRIMM ALIRIMMM
SEN BANA NE ALCAN BAKİMMMM :) HADİ SÖYLE ÇEKİNME
Abooooo iyimiss yahuuu bunlar www.nerdenbuldun.com aderes alayimistedigin bardak olsun be
bunlar uygun mu
canooooooooEki Görüntüle 1325502 Eki Görüntüle 1325503 Eki Görüntüle 1325504
dürtttt benii nissanimmben ikinizi de durtseeeeemmmm
selam kizlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum yatilimisafirim vardi 1-2 saat önce ugurladim ki esimin arkadaslari aradi yoldayiz size geliyoruz diyee bizede teker teker gelmiyor anam insanlar
selam kizlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum yatilimisafirim vardi 1-2 saat önce ugurladim ki esimin arkadaslari aradi yoldayiz size geliyoruz diyee bizede teker teker gelmiyor anam insanlar
selammm birrr naberr nasilsinn
gecen senekii katilimmm beni hatirladin mi nickimde birazcik degisme yaptim mutluluknerdesinbenibul vallahi daha gecende sen gectin aklimdan ,bana mükemmel bi kutu hazirlamistinn cok mutlu olmustum ve cok duygulanmistimbu sene neden
girmedinn
günaydın herkesciklere bir kaç gündür iş yoğunluğundan dolayı giremedim ama sağolsun sevgili katilim bana mesaj attı çok mutlu oldumm seni kocaman öpüyorum:))9
sevgili kurbanım unutulmadın
İsim vermeden arayabilio canım kim olduğunu soylemio beni arar san kurbanın akşam 7den sonra ara çok öptüm:*Söylemek yasak değil mi kıı. Nasıl mesaj attı