kizlaaarr hadi yeni yil cekilisine!!!!!

((((((((((Cekilise katilcak olan arkadaslar hediye konusunda bir kisitlama olucak en fazla 3 adet hediye alicaz biri tabiki yeni yilin vazgecilmezi olan kirmizi don,diger hediyelerde partnerinizin sevdigini belirtigi seceneklerden secip alicaz ))))))))))))

ben bu kısma yeni dikkat ettim. . don harici 2 hediyemi olucak

inanamiyorum

selam kizlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum yatilimisafirim vardi 1-2 saat önce ugurladim ki esimin arkadaslari aradi yoldayiz size geliyoruz diyee bizede teker teker gelmiyor anam insanlar

AA ben kaçırmışım olmadı şimdi

selammm birrr naberr nasilsinn
gecen senekii katilimmm beni hatirladin mi nickimde birazcik degisme yaptim mutluluknerdesinbenibul vallahi daha gecende sen gectin aklimdan ,bana mükemmel bi kutu hazirlamistinn cok mutlu olmustum ve cok duygulanmistim bu sene neden
girmedinn

Son düzenleme:
CİCİİİİ BANA ÇIKTIN SENNN DUR Bİ DÜRTEYİM SENİ

ALIIRIMM ALIRIMMM
SEN BANA NE ALCAN BAKİMMMM :) HADİ SÖYLE ÇEKİNME
Zillii don
Abooooo iyimiss yahuuu bunlar www.nerdenbuldun.com aderes alayim
ben ikinizi de durtseeeeemmmm
dürtttt benii nissanimm

selam kizlar ben geldim yorgunluktan ölüyorum yatilimisafirim vardi 1-2 saat önce ugurladim ki esimin arkadaslari aradi yoldayiz size geliyoruz diyee bizede teker teker gelmiyor anam insanlar

Ne kadar güzel ya, evlenince evime gelecek olan misafirlerimin bile hayalini kuruyorum.

canım hatırladım tabi avatarın aynı :) ben hep cici açıyor diye cicinin profiline baktım... daha kasımın başında başladım bakmaya ama olmadı ya neden davet etmediniz beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın herkesciklere bir kaç gündür iş yoğunluğundan dolayı giremedim ama sağolsun sevgili katilim bana mesaj attı çok mutlu oldumm seni kocaman öpüyorum:))9
sevgili kurbanım unutulmadın

Huyu huuuu katilimin ilk hediyesini begendim ama bi kac yere daha bakıp ona göre alacağım:)

günaydın herkesciklere bir kaç gündür iş yoğunluğundan dolayı giremedim ama sağolsun sevgili katilim bana mesaj attı çok mutlu oldumm seni kocaman öpüyorum:))9
sevgili kurbanım unutulmadın

Söylemek yasak değil mi kıı. Nasıl mesaj attı

Gunaydnnn kizlarrrr bende katılımın hediyeeine bakmaya başladım ama su kırmızı don olayını nasıl yapicam bilmiyrum beden belirtmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…