- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
-
- Konu Sahibi lovelygirl_
hahaha iste buna cok güldümmmmAdetim bitti, alıntım var falan yazıp sonra arkadaşım vajinismus dedin biz de yedik.
Sürtüşmeyin ablacım öyle hamile kalıyorsunuz habire. Normal ilişkiye girin bebek mebek olmaz. Valla bak.
Bariz yalan var işin içinde önce kendim diye anlattı sonra arkadaşıma çevirdi.Ya ama profiline baktım vajinusmus sayfalarında dolaşmış baya hatta yendim falan da yazmış.
Sen bu hastalığı yendin mi yenmedin mi? Bak ben de yaşadım bu sorunu, o yüzden asla dalga geçecek bişey söylemem. Net yazarsan ona göre cevaplarız.Bazı Insanlar vajinismus olabilir ve bu durumu da yeni atlatabilir herkes senin gibi olmayablr komik olan ne ? Hahahaha yazarak kendini tatmin etmek istiyorsan bunu başka yerde yapablrsn
Bazı Insanlar vajinismus olabilir ve bu durumu da yeni atlatabilir herkes senin gibi olmayablr komik olan ne ? Hahahaha yazarak kendini tatmin etmek istiyorsan bunu başka yerde yapablrsn
Atlatma evresi olarak şunu söylüyorum. Iliskiye giriliyor ancak her ilişkiye girme durumunda tekrar aynı şeyleri yaşama düşüncesi. Vajinismus olan kişi oraya p yi dokunduramiyor zaten
Icine bosalarak değil dışına bosalmak kastimkorunurken cok hamıle kaldım ama henuz sımdıye kadar ıcıme bosalmadan hamıle kalabılmıs degılım
not : prezervatif ve ertesi gün hapıyla gebe kalabiliyorum . sanırım yeterınce yeteneklı degılım daha
p ne? Penis diyeni dövmüyoruz.Atlatma evresi olarak şunu söylüyorum. Iliskiye giriliyor ancak her ilişkiye girme durumunda tekrar aynı şeyleri yaşama düşüncesi. Vajinismus olan kişi oraya p yi dokunduramiyor zaten
Atlatma evresi olarak şunu söylüyorum. Iliskiye giriliyor ancak her ilişkiye girme durumunda tekrar aynı şeyleri yaşama düşüncesi. Vajinismus olan kişi oraya p yi dokunduramiyor zaten
Senin bana gosterecegin muameleye ihtiyacım yok kardeşim. Ayrıca ben nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. Çift uni okudum ve bu vajinal konuda aşırı bilence sahip olmamam seni ne derecede ilgilendiriyorAçıp bu konuda bir yazı ya da kitap okumak çok mu zor.
Sevişmeyi bilip ,kendi fizyolojisini bilmeyenleri cidden anlamıyorum.
Hem kendi adına sorup hem arkadaşım için demen de çok ironik. Baştan güzelce anlat ki ona göre muamele gör.
BEN p yazdım Hayrola sen de boşlukları tamamla o zamn. Hay yarabbimp ne? Penis diyeni dövmüyoruz.
Senin bana gosterecegin muameleye ihtiyacım yok kardeşim. Ayrıca ben nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. Çift uni okudum ve bu vajinal konuda aşırı bilence sahip olmamam seni ne derecede ilgilendiriyor
Bende zaten uni ile alakasi olmadığını yazdım. Seni ne ilgilendirir sevisip sevismemem soruyla alakali konusmuyorsun kalabalik etme bncrDemek ki üniversite ile alakası yokmuş bunun.
Beni değil bizi ilgilendiriyor ki konunu açmışsın.
Bilinçlenmeden sevişmeyin o zaman.!
Bastan beri sana iyi mesajlar yazdim, tek olumsuz mesajimda saldirdin. Olumlulari gormeyip olumsuzlara cevap vermen de ilginc.BEN p yazdım Hayrola sen de boşlukları tamamla o zamn. Hay yarabbim
Bu konuda inan çoook hassasim . Kusura bakma Özür dilerimBastan beri sana iyi mesajlar yazdim, tek olumsuz mesajimda saldirdin. Olumlulari gormeyip olumsuzlara cevap vermen de ilginc.