kizlaaarr bi bakarmisiniiiiizzzz? ???

Bende onu diyorum vajinanın üzerine bosalark ama bazı arkadaslarimiz tiye alma derdinde

Ilıskiye girmeden demek istediğim şu? Biraz edepli olun burda bişeyin kafasiyla yazmiyorumm! !! Sadece vajinaya sokmadan dışarıya bosalarak hamile kalan arkadaşlar var ve sitede okudum ondan bahsediyorum

Arkadaşım açık açık yazacağım şimdi Allahım cidden şaka olsun bu konu.
adamın dışarı boşalması için vajinada gel-git yapması lazım ....!!!
onu yaparken de sıvı-sperm kaçabilir.

sevişmeyi bilip bunları bilmemek de neye özgü anlamadım!

Eğer arkadaşın içinse vajinusmus topiklerinde dolaşmışsın baya, arkadaşına yardım etsen daha iyi olur yenmesi için. Yenmeden hamile kalmasının iyi olmayacağını söyle ona en azından. Vajinusmusluyken hamile kalan var evet ama önce o illetten kurtulsun.

Bakın arkadaslarrrr !! Bu sitede kızın biri eşim sadece vajinama bosalarak hamile kaldım girmedi vajinama p. Dedi vajinusmusum bende duruma sasirdim yazmış bende ve arkadasimda vajinusmusu yeni atlatmak uzereyiz bunun üzerine bu soruyu sordum

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı ?
Yumurtlama genelde düzenli adet olan bir bayanda, adetin 11. ve 16. günler arasında olur.. Akıntı da bir yumurtlama belirtisi evet ama başka sebepleri de olabilir. Gün aşırı ilişkiyi tavsiye ederim..

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı vajina üzerine bosalarak ?

Adetim bitti, alıntım var falan yazıp sonra arkadaşım vajinismus dedin biz de yedik.

Sürtüşmeyin ablacım öyle hamile kalıyorsunuz habire. Normal ilişkiye girin bebek mebek olmaz. Valla bak.

Bakın arkadaslarrrr !! Bu sitede kızın biri eşim sadece vajinama bosalarak hamile kaldım girmedi vajinama p. Dedi vajinusmusum bende duruma sasirdim yazmış bende ve arkadasimda vajinusmusu yeni atlatmak uzereyiz bunun üzerine bu soruyu sordum

yeni atlatma evresi hangi dönem haha haha

aferin şekerim sayende konu sahibesinin bu konuyla hiç bir bağlantısı olmadığı ortaya çıktı

vajinusmus bir arkadaşı için soruyormuş:KK53:

ne hikmetse senin sorundan sonra
Istedigim konuda soru sorablrm rahatsız olduysan konudan ayrılablrsn
Yumurtlama genelde düzenli adet olan bir bayanda, adetin 11. ve 16. günler arasında olur.. Akıntı da bir yumurtlama belirtisi evet ama başka sebepleri de olabilir. Gün aşırı ilişkiyi tavsiye ederim..
Tsk ederim canım

X