- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi lovelygirl_
yanlış yoldasın sare öğrenmiş oldunbende diyorum neden hamile kalamıyorum? e biz ilişkiye giriyoruz?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış yoldasın sare öğrenmiş oldunbende diyorum neden hamile kalamıyorum? e biz ilişkiye giriyoruz?!
Ilıskiye girmeden demek istediğim şu? Biraz edepli olun burda bişeyin kafasiyla yazmiyorumm! !! Sadece vajinaya sokmadan dışarıya bosalarak hamile kalan arkadaşlar var ve sitede okudum ondan bahsediyorum
Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı ?
tabi tabi öyledirBu soruyu arkadaşım için soruyorum. Hemen kendinizi bilmez yorumlar yapmanız ne alaka ??
çevir kazı yanmasınVajinismus arkadaşım için sordum soruyu ben anladiniz mi?
bende diyorum neden hamile kalamıyorum? e biz ilişkiye giriyoruz?!
ya hahahah işte bak bizimki hep cehalet
aferin şekerim sayende konu sahibesinin bu konuyla hiç bir bağlantısı olmadığı ortaya çıktıEvli misin sen? Evliysen vajinusmus musun?
@sare_sare ahada benMeryem Ana.
Ya ama profiline baktım vajinusmus sayfalarında dolaşmış baya hatta yendim falan da yazmış.aferin şekerim sayende konu sahibesinin bu konuyla hiç bir bağlantısı olmadığı ortaya çıktı
vajinusmus bir arkadaşı için soruyormuş
Yumurtlama genelde düzenli adet olan bir bayanda, adetin 11. ve 16. günler arasında olur.. Akıntı da bir yumurtlama belirtisi evet ama başka sebepleri de olabilir. Gün aşırı ilişkiyi tavsiye ederim..Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı ?
Meryem Ana.
Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı vajina üzerine bosalarak ?
Sen yenmişsin ama vajinusmusu.Bakın arkadaslarrrr !! Bu sitede kızın biri eşim sadece vajinama bosalarak hamile kaldım girmedi vajinama p. Dedi vajinusmusum bende duruma sasirdim yazmış bende ve arkadasimda vajinusmusu yeni atlatmak uzereyiz bunun üzerine bu soruyu sordum
Bakın arkadaslarrrr !! Bu sitede kızın biri eşim sadece vajinama bosalarak hamile kaldım girmedi vajinama p. Dedi vajinusmusum bende duruma sasirdim yazmış bende ve arkadasimda vajinusmusu yeni atlatmak uzereyiz bunun üzerine bu soruyu sordum
Istedigim konuda soru sorablrm rahatsız olduysan konudan ayrılablrsnaferin şekerim sayende konu sahibesinin bu konuyla hiç bir bağlantısı olmadığı ortaya çıktı
vajinusmus bir arkadaşı için soruyormuş
ne hikmetse senin sorundan sonra
Tsk ederim canımYumurtlama genelde düzenli adet olan bir bayanda, adetin 11. ve 16. günler arasında olur.. Akıntı da bir yumurtlama belirtisi evet ama başka sebepleri de olabilir. Gün aşırı ilişkiyi tavsiye ederim..