- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
-
- Konu Sahibi lovelygirl_
ilişkiye girmeden hamile kalmakmı?Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı ?
ilişkiye girmeden hamile kalmakmı?
meryem ana styla
ilişkiye girmeden hamile kalmakmı?
meryem ana styla
Evli misin sen? Evliysen vajinusmus musun?Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı ?
Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı ?
aklın yolu biraynı şeyi yazmışız
bende attım vallaKahkaha attım canım sağol
Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı ?
al bir sürtünmeyle kıvılcım çıkaran anne adayı dahaMerhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı ?
Belki adı meryem nereden biliniyonuz sordunuz muilişkiye girmeden hamile kalmak mı?
en son Meryem Ana yaşadı onu...
Ilıskiye girmeden demek istediğim şu? Biraz edepli olun burda bişeyin kafasiyla yazmiyorumm! !! Sadece vajinaya sokmadan dışarıya bosalarak hamile kalan arkadaşlar var ve sitede okudum ondan bahsediyorumbu kafayı neyle yaptıysan ne aldıysan bende ondan istiyorum.
bende diyorum neden hamile kalamıyorum? e biz ilişkiye giriyoruz?!al bir sürtünmeyle kıvılcım çıkaran anne adayı daha
var cicim olmaz mı bdv nin yarısı öyle hamile kalıyor
nerede benim ultroson cihazım getirin bakayım sevabınaMerhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı ?
Ilıskiye girmeden demek istediğim şu? Biraz edepli olun burda bişeyin kafasiyla yazmiyorumm! !! Sadece vajinaya sokmadan dışarıya bosalarak hamile kalan arkadaşlar var ve sitede okudum ondan bahsediyorum