kizlaaarr bi bakarmisiniiiiizzzz? ???

lovelygirl_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.486
605
Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum adetim 2 gün önce bitti ancak şimdi beyaz jel gibi bi akintim var acaba yumurtladim mi ??? Imkani varmı bununnnnn???? Ayrıca bide şunu sormak istiyorum KK da vajinismus konu başlıklı kısımları okuduğumda tam birleşme olmadan hamile kalanlar var mı vajina üzerine bosalarak ?ben de vajinusmusu yeni yendim. Arkadaşım ise hala vajinusmus illetiyle uğraşıyor bu durumu yaşayan var mı diye sormak istedim. Tiye alacaksaniz konuya cevap verme gibi bi sorumluluk almayın

Son düzenleme:
ilişkiye girmeden hamile kalmakmı?

meryem ana styla

bende adetten sonra yumurluyorum yani yumurtlama günlerin olabilir, ilişkiye girmeden hamile kalmak mı :)))))) genelde doğru ilişkiye girmeden hamile kalmak daha yüksek ihtimal :)))))

bu kafayı neyle yaptıysan ne aldıysan bende ondan istiyorum.

al bir sürtünmeyle kıvılcım çıkaran anne adayı daha

var cicim olmaz mı bdv nin yarısı öyle hamile kalıyor

bu kafayı neyle yaptıysan ne aldıysan bende ondan istiyorum.
Ilıskiye girmeden demek istediğim şu? Biraz edepli olun burda bişeyin kafasiyla yazmiyorumm! !! Sadece vajinaya sokmadan dışarıya bosalarak hamile kalan arkadaşlar var ve sitede okudum ondan bahsediyorum

Bu soruyu arkadaşım için soruyorum. Hemen kendinizi bilmez yorumlar yapmanız ne alaka ??

Leylek olayına fln iNanıyosan pek tabii mümkün. Biyolojik olarak henüz olmuyor canım o ya:/ bi netten fln bak bakalım nasıl oluyormus hamilelik.

nerede benim ultroson cihazım getirin bakayım sevabına

idrar da bırak şuraya tahlil edelim kaç haftalıkmış

Ilıskiye girmeden demek istediğim şu? Biraz edepli olun burda bişeyin kafasiyla yazmiyorumm! !! Sadece vajinaya sokmadan dışarıya bosalarak hamile kalan arkadaşlar var ve sitede okudum ondan bahsediyorum

ovvvvv yav bunları aşın artık çok ergensi o iş öyle kolay değil milyonda 1 ihtiimal

Yumurtlama adetten sonrada görülebilir; fakat ilişkisiz hamılelık söz konusu bıle olamaz; vajınısmusların hamıle kaldıkları doğru fakat ıhtımalı az olanlardır bunun ıcınde sonucta ılıskı gerekır vajına ustune boşalmak gerekır vsvs ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…