- 4 Kasım 2019
- 27.531
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.452
- 598
- 29
- Konu Sahibi Azragulcan
İstiyormusunuz yoksaKendime dikkat etmeye çalışıyorum Allah İn işi belli olmaz kısmet![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyormusunuz yoksaKendime dikkat etmeye çalışıyorum Allah İn işi belli olmaz kısmet![]()
İlişkiye girsem mi bilmiyorum kimyasal oldu bundan önceki gebelik yeni gebe oldugumuzda ilişki önerilmiyorYumurtlamada olur öyle
İstiyorum tabikiİstiyormusunuz yoksa
Bayramdan sonra test yapıcam biraz daha böyle devam edecekmiş bakalımGeçen hafta çok erkendi yalnz.. erken gebelk testin de bile edeti 5 , 6 gün kala çıkıyor
He tamam dikkat ediyorum dedin ya o yüzden sordum gönlünüzce olsun o zamanİ
İstiyorum tabiki
Nasıl yaniBelirtiler pms benziyor
Amin inşallahHe tamam dikkat ediyorum dedin ya o yüzden sordum gönlünüzce olsun o zaman![]()
Bilmiyorum ya inşallah hamileyim Allah olmayacak şeyi hayal ettirmez
PMS Adet öncesi sendrom gibi bşy demek yani Adet kanaması yaklaşırken kadınların %75'inde değişen hormon düzeylerine bağlı olarak bazı şikayetler ortaya çıkar. Premenstrüel şikayetler fizyolojik ya da psikolojik olabilir ve kültürel farklılıklardan etkilenebilir. PMS hem fizyolojik hem de psikolojik olayların bileşkesidir.Nasıl yani
İnşallahhh canım ağustos topiğimiz var gelsene
Bilmiyorum ya inşallah hamileyim Allah olmayacak şeyi hayal ettirmez
Takvim hangisi acaba bide benimde 1 kızım var 2 buçuk yaşında 1 düşük yaptım haziranda yumurtalık tembelliği varmış bendeMerhaba,ben de 8 aydır çocuk düşünüyorum ve her ay regl yaklaşırken hamilelik belirtileri yaşıyordum..8 yasinda kızım var onda 4 gün öncesinde mide bulantısı ile anlamıştım testte pozitif görmüştüm.. Son aylarda aynı belirtiler hep olunca erkenden testler yapıp hayal kırıklığına uğradım.mayista ovulasyon testi ile gün değerlendirdim yine olmadı..Haziran'da sadece takvime göre gün değerlendirdim şükür şimdi hamileyim..ve yine aynı belirtiler oldu birkaç gün öncesinde mide bulantısı,koku hassasiyeti, regl sancıları..2 gün gecikmede test çok koyu iki çizgi ve beta 4059 çıktı..Bayramdan sonra Dr gideceğim inşallah..Diyeceğim o ki belirtiler kendimizi çok dinledigimizden oluyor.Erken test yapıp heveslenmemek en guzeliymis onu anladım...
Pepapp programı yüklü bende oradan takip ediyorum...Takvim hangisi acaba bide benimde 1 kızım var 2 buçuk yaşında 1 düşük yaptım haziranda yumurtalık tembelliği varmış bende![]()
bende de yüklü ama doğru değil o program diyolarPepapp programı yüklü bende oradan takip ediyorum...
Bnmki normalde 1 gün önceden olurduYazdiklariniz adet belirtisi büyük ihtimalle benimde yarın adet olmam gerekiyor fakat yaklaşık 1 hafta 10 gündür kasik ağrısı bel ağrısı vardı dün gebelik testi yaptım negatif adetten günler önce de olabilir adet günü de başlayabilir bu ağrılar her kadında farklı üstelik daha var en iyisi bekleyin