- 22 Temmuz 2020
- 137
- 41
- 18
- 28
- Konu Sahibi Azragulcan
Kızlar bnm 7 günüm var adetime adet olacak gibi kasık ve bel sancım var sıcak basıyor beni hava sıcak ondan mı bilmiyorum test yapsam mı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlığınızda hamileyim yazıyorKızlar bnm 7 günüm var adetime adet olacak gibi kasık ve bel sancım var sıcak basıyor beni hava sıcak ondan mı bilmiyorum test yapsam mı sizce
Hamile miyim yazıo kiBaşlığınızda hamileyim yazıyor![]()
Yeni düzeldi hamileyimmm yazmıştıHamile miyim yazıo ki![]()
Ben adetime 1 gün kala bu belirtileri yaşıyorum regl olucam zamnOlabilir de olmaya bilir de.. zaten adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benziyor.. erken gebelik testi yapabilirsin
Erken gebelk testi yapn o zamanBen adetime 1 gün kala bu belirtileri yaşıyorum regl olucam zamn
7 gün erken çıkmaya bilir biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsinKızlar bnm 7 günüm var adetime adet olacak gibi kasık ve bel sancım var sıcak basıyor beni hava sıcak ondan mı bilmiyorum test yapsam mı sizce
Hee tamamYeni düzeldi hamileyimmm yazmıştı![]()
Geçen hafta yaptım negatif çıktı adetin geçmesini bekliyim diyrmErken gebelk testi yapn o zaman![]()
Olsun inşallah öyledir
Bende öyle okudum baştaBaşlığınızda hamileyim yazıyor![]()
Kendime dikkat etmeye çalışıyorum Allah İn işi belli olmaz kısmet7 gün erken çıkmaya bilir biraz daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsin
Geçen hafta çok erkendi yalnz.. erken gebelk testin de bile edeti 5 , 6 gün kala çıkıyorGeçen hafta yaptım negatif çıktı adetin geçmesini bekliyim diyrm
Sanırım düzeltildiBende öyle okudum başta![]()