Kızlaaar yumoş geliştiricileri kullanırken e2 düzeyleriniz nasıl seyretti?

nurtopu

Hayat güzel:)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.859
2
158
Ankara
Kızlar ben daha 3. kontrole gidicem
ilk ilaçlara başlamadan e2 25(1. gün), 2. kontrolde 325(4. gün) ve bugün yani 5. gün 600 çıktı
Sizlerde nasıl seyretti
Normal mi benimki?

nurtopu kardeşim sonuçların normal, benimki de öyle hoplaya zıplaya seyretmişti. Bunu OHSS başlangıcı var mı diye kontrol ediyorlar.

transfer yapılmadan önce en son e2 kaç çıkmıştı canım senin
bi de yumurtaların sayı ve büyüklüğü konusunda bilgi verebilir misin bana
çok teşekkür ederim

benim transferden önce E2 değerim 2000'in üstüne çıkmıştı. Bir de kardeşim, ben tıpkı senin rumuzun gibiyim:) nurtopu gibiyim 97 Kg'yim. Kullandığımız gonal F'in bir kısmı yağ dokusunda kalırmış, kana karışmazmış. Ben 262,5 ünite ile başladım, sonra 350'ye kadar çıktık. 5-6 yumurta görülüyordu önceleri, hatta doktor bir ara fazla oluşmadığı için tedaviyi iptal etmekten bahsediyordu, ama 350 dozu görünce bir gün de tedaviyi uzatınca cevap verdim hatta son iki gün doktor dozu düşürdü. Transferde 14 yumurta toplandı, 11 tanesi döllenebilecek kalitedeydi, 10 tanesi bölündü. Transferden önce embriyolog ile konuştum ve bana embriyolarımın onunun da çok kaliteli olduğunu tek bir tane bile ikinci kalite embriyom olmadığını söyledi. Hepsi 8 hücrenin üzerindeymiş. 3 tane transfer ettiler. Transfer edilenlerin 2 tanesi 12 hücreli bir tanesi 10 hücreliydi. Hep temkinli hatta kötümser olan doktorum bile çok umutlu olduğunu, çok büyük ihtimalle gebelik elde edeceğimizi söyledi. Bugün transferimin 7. günü. 26 Ocak test günüm, kendimi yoklarsam karın ağrısı kasık ağrısı filan buluyorum ama öyle çok birşey yok. Fakat çılgın bir gaz var ki bazen oturamıyorum bile:) Hayırlısı bakalım.

Selam Arkadaşlar, Tedavi esnasında e2 yumurta olgunluğu ile ilgili fikir veriyor. Her bir olgun yumurtanın 250 civarı bir e2 değeri olduğu varsayılıyor bildiğim kadarıyla; gelişen yumurta sayınıza göre e2 değeri de değişiyor elbette.

kızlar e2 değeri yumurta sayısına göre değşiyor.sağlıklı yumurta başına 200 olmalı.benim 4 yumurta alındı 1i kötüydü 3 ü iyiydi 3 transfer oldu.en son tahlilde e2 değerim 823 tü, (yumurta toplamaya 2 gün varken) o gün 1000 felan olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…