• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kızlaaar yardım edin!! Philps 8310...

Elf90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
10
0
36
Eskişehir
Kızlar yeni düzleştirici alıcam bi türlü karar veremedim. Herkes Philips iyi diyo ben de Philips'in HP8310 SalonStraight modelini beğendim. Aranızda kullanan var mı bi yardımcı olsanız? :59:

Kızlar yeni düzleştirici alıcam bi türlü karar veremedim. Herkes Philips iyi diyo ben de Philips'in HP8310 SalonStraight modelini beğendim. Aranızda kullanan var mı bi yardımcı olsanız? :59:

philips iyidir.Bahsettiğiniz modeli bilmiyorum ama özelliklerini inceledim ve beğendim.Bende Philips HP4665 modeli var.farasındaki fiyat farkını bilemiyorum ama bu modeli de düşünebilirsiniz.Çok memnunum.saçım dalgalı ve dümdüz yapıyo yani...sık saç düzleştiren biri değilim fakat fön çektirmediğim zamanlarda en büyük yardımcım düzleştiricim.

philips iyidir.Bahsettiğiniz modeli bilmiyorum ama özelliklerini inceledim ve beğendim.Bende Philips HP4665 modeli var.farasındaki fiyat farkını bilemiyorum ama bu modeli de düşünebilirsiniz.Çok memnunum.saçım dalgalı ve dümdüz yapıyo yani...sık saç düzleştiren biri değilim fakat fön çektirmediğim zamanlarda en büyük yardımcım düzleştiricim.

teşekkür ederim canım yardımın için. sipariş ettim bakalım düzleştiriciyi. arkadaşımda var sipariş ettiğim modelden gayet güzel yapıyo :) elime ulaşsın deneyim sonuçları yazıcam. :) zaten saçlarım düz ama çok kabarıyo güzel durmuyo düzleştirmek gerekiyo sürekli. inşallah iyidir bu philips. :)

Back