- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
ne kadar çok şey vardı oku oku bitmedi bide yorumları da okumadan geçemedim :) beyaz kürk meselesi :) aslında kıyafete ihtiyacım yoktu ama yinede baktım bi tulum gördüm sayfanın en sonlarında onunla ilgili bilgi alabilir miyim
ewet canım bilindik kokular .bakim adlarını doğru yazmak açısından tekrar.
ilk sıradaki flora by gucci
diğeri ange demon le secret
Bende bu var.66euroya almistim.resimdeki kadarini kullandim.vazgectim satiuorum.unlu bir koku.Eki Görüntüle 987501
25tl.
bi kokuyu bi kaç kere kullanmadan beğenemiyorum kızlar. bi kere koklayıp aldığım parfumleri kullanmaya başlayınca fikrim değişiyor. kullandığımız ama sıkıldığınız yada tarzınıza uymayan parfumleriniz varsa alabilirim. yumuşak günlük baş ağrıtmayan kokular tercihimdir aslında çok sınırlamak istemiyorum çünkü nasıl bi koku istediğimi bende bilmiyorum. parfumlerinizi bekliyoruuum
canım bu arada kaç ml parfum nette 50 ml ve 75 ml var, şişenin rengi mor değil değil mi?
changing isimli üye de satıyor,onun topiğine de bakabilirsiniz isterseniz.
Lancome.tresor.birparfumeride kokla mutlaka.nasiltarifedilirbilemedim.koklayip al bence.cok pahali bir parfum.lancome un yeni parfumlerinden.
canım bu parfum bana gitmedi baharat kokusu baskın geldi eve geldim aradan bi kaç saat geçti ama yine de ısınamadım..tropical sunseti de watsons a gittim sordum yokmuş ama elizabeth arden in sunflowers parfumunu aldım çıktım hiç aklımda yokken :) sen parfumu soranlara gönderebilirsin.bu arada calvin clein eupropha parfumu beğendim mizu diye bi sitede 106 lira 100 ml indirimde normal 300 küsür liraymış onu alacağım galiba
bi kokuyu bi kaç kere kullanmadan beğenemiyorum kızlar. bi kere koklayıp aldığım parfumleri kullanmaya başlayınca fikrim değişiyor. kullandığımız ama sıkıldığınız yada tarzınıza uymayan parfumleriniz varsa alabilirim. yumuşak günlük baş ağrıtmayan kokular tercihimdir aslında çok sınırlamak istemiyorum çünkü nasıl bi koku istediğimi bende bilmiyorum. parfumlerinizi bekliyoruuum
bende de match var yuzde 25 kullanildi.degisiklik Olsun Diye bes liradan vericem.
antalya ve istanbul hansini istersen :) uç gune bir git gel yapiom :) parfum aliyorum bi sure kullanip ddegistiriyorum da :)
170 ..sıfır ürün
bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?