bi kokuyu bi kaç kere kullanmadan beğenemiyorum kızlar. bi kere koklayıp aldığım parfumleri kullanmaya başlayınca fikrim değişiyor. kullandığımız ama sıkıldığınız yada tarzınıza uymayan parfumleriniz varsa alabilirim. yumuşak günlük baş ağrıtmayan kokular tercihimdir aslında çok sınırlamak istemiyorum çünkü nasıl bi koku istediğimi bende bilmiyorum. parfumlerinizi bekliyoruuum
bende avon,dore ve oriflamenin parfümleri var canm düşünürsen toplu alımda yardımcı olurum çoğu az kullanılmışbi kokuyu bi kaç kere kullanmadan beğenemiyorum kızlar. bi kere koklayıp aldığım parfumleri kullanmaya başlayınca fikrim değişiyor. kullandığımız ama sıkıldığınız yada tarzınıza uymayan parfumleriniz varsa alabilirim. yumuşak günlük baş ağrıtmayan kokular tercihimdir aslında çok sınırlamak istemiyorum çünkü nasıl bi koku istediğimi bende bilmiyorum. parfumlerinizi bekliyoruuum
Bende bu var.66euroya almistim.resimdeki kadarini kullandim.vazgectim satiuorum.unlu bir koku.Eki Görüntüle 987501
25tl.
bende avon,dore ve oriflamenin parfümleri var canm düşünürsen toplu alımda yardımcı olurum çoğu az kullanılmış
bi kokuyu bi kaç kere kullanmadan beğenemiyorum kızlar. bi kere koklayıp aldığım parfumleri kullanmaya başlayınca fikrim değişiyor. kullandığımız ama sıkıldığınız yada tarzınıza uymayan parfumleriniz varsa alabilirim. yumuşak günlük baş ağrıtmayan kokular tercihimdir aslında çok sınırlamak istemiyorum çünkü nasıl bi koku istediğimi bende bilmiyorum. parfumlerinizi bekliyoruuum
canım elimde bunlar var kokuaları hafiftir.ikiside yurt dışından geldi orjinal mi bilmiyorum o yüzden biraz kullandığım için ikisini 25 e veryorum
adı ne şişenin üstünden seçemedim :) birde bi kaç parfum daha varsa bakabilirim.bide kokuyu tarif edebilir misin nasıl hissettiriyor :)
Lancome.tresor.birparfumeride kokla mutlaka.nasiltarifedilirbilemedim.koklayip al bence.cok pahali bir parfum.lancome un yeni parfumlerinden.
bu kokular bilindik mi yani boynerden tekin acardan gidip kokularına bakabilir miyim tam adlarını yazar mısın canım
oriflameden divine ve elvie var divine baya kullanılmış olduğu için 7 tl elvie 1 2 kez sıkıldı 18tl avondan pur blanca var oda %30u kullanıldı %70i duruyo 15 tl bikaç tanede değişik markala var onlarda açtığım konuda var bebeğim durmadığı için şuan resim ekliyyemiyorum ama elvie bide diğer markaların resmi var konumda http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678416 konuma bakabilirsin canmtabi düşünürüm canım adlarını söyler misin aslında fotoğraf yüklersen çok sevinirim bende toplu alma taraftarıyım fiyatlar uygun olursa
oriflameden divine ve elvie var divine baya kullanılmış olduğu için 7 tl elvie 1 2 kez sıkıldı 18tl avondan pur blanca var oda %30u kullanıldı %70i duruyo 15 tl bikaç tanede değişik markala var onlarda açtığım konuda var bebeğim durmadığı için şuan resim ekliyyemiyorum ama elvie bide diğer markaların resmi var konumda http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678416 konuma bakabilirsin canm
Eki Görüntüle 987520
bunlari 6sardan veririm .maviolan avon divine.sariolan tropical sunset
avonun hangi parfumu canım daha önce şişesini görmemiştim hiç katalog da bir de diğer parfum ağır gibi duruyor gerçekten öyle mi? ben lancome un parfumune gidip bakacağım onu alabilirim biraz zaman ver bana :)
Bende bu var.66euroya almistim.resimdeki kadarini kullandim.vazgectim satiuorum.unlu bir koku.Eki Görüntüle 987501
25tl.
nette güzel yorumlar var parfumle ilgili keşke bi kaç güzel parfumun daha olsa
Fiyatina baktinmi.bence 25e kacirma...bitsin diye herseyi ucuza satiuorum
Fiyatina baktinmi.bence 25e kacirma...bitsin diye herseyi ucuza satiuorum
25tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?