kızlaaar,kullanılmış güzel parfum arıyorum

tmm cnm pilota soylerim bes dakka denizliye iniverir :) bu benim aksam yemigi toplanti parfumu ya da gece parfumumdu ama aksam yemekleri ipptal olunca parfume kustum konusmuyom onla :)

tmm cnm pilota soylerim bes dakka denizliye iniverir :) bu benim aksam yemigi toplanti parfumu ya da gece parfumumdu ama aksam yemekleri ipptal olunca parfume kustum konusmuyom onla :)

akşam yemeği toplantı parfümü ha :)) sadece bir akşam yemeğiyse olmaaz bir toplantıya gidiliyorsa olmaaz akşam yemeği toplantısıysaa işte o zaman sıkılıır :)) sen anlat pilota uçağa indirmeme ihtimali yok

bunu pilota anlattigimda uçaktan iner inmez ambulans gelir beni alir nedeni belli :) deli sancaklar :)

kokusunu bilmiyorum adına bakarak konuşuyorum.büyük ihtimal paco robane one million un kopyasıdır.est nin kokuları genelde öyle çünkü.

tatlı meyveli bir koku.gerçi bir kez denemeiştim sadece.kullanmadım hiç.benim için biraz fazla tatlıydı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…