• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaar fikirlerinizzzz :) Hangi nevresim takımııııı :)

Hayırlı olsun öncelikle tatlım.bende çok şeyler aldım ama yemek takımına cesaret edemedim.modeller çok eskiyo.o yüzden onu sona bırakmayı düşünüyorum evliliğe son 1 ay kala falan

bende öyle dusunuyordum ama soyle son 2 3 sezonun yemek takımlarına baktım mısafırlık olan grupların hepsı bırbırıne cok benzıyor bıde sade bı model ıstıyordum o yuzden aldım bıran once odeyım bıtsın dıye cnku son dk bırusur ıhtıyac cıkıcak oraya o kadar para baglamak yerıne yavastan odeyım dıye dusundm :54:

bende öyle dusunuyordum ama soyle son 2 3 sezonun yemek takımlarına baktım mısafırlık olan grupların hepsı bırbırıne cok benzıyor bıde sade bı model ıstıyordum o yuzden aldım bıran once odeyım bıtsın dıye cnku son dk bırusur ıhtıyac cıkıcak oraya o kadar para baglamak yerıne yavastan odeyım dıye dusundm :54:

bende kararsızım aslında tatlım ne zaman alıcağım konusunda alıcağım şeyler çok az kaldı bende sade bi model istiyorum.misafir için bu aldıklarımı ödüyorum elektronik eşyalardan hiç almadım.garanti yüzünden ütü ve fritöz dışında ütü de almıcaktımda evkurda bi şekilde sattılar.borclarım allah ın izniyle büyük bi çoğunluğu mart da biticek.yemek takımını alırsam nisanda falan ödüyebilicek gücüm var ama modeller eskiyo diye de çok kararsızım.bi yanım al borcun biter diyo.bi yanım yeni model çıkarsa üzülebilecegimi söylüyo. :2:

bana kalırsa eger sade modellerı begenıyorsan zaten kac sene gecerse gecsın yenı modeller cıktıgı surecede sadeler hep sade kalıcak :)
o yuzden cok sıkıntı cıkcagını dusunmuyorum alıp odemek daha mantklı gelıyor cnku yemek takımı catal bıcak 2 bın tl yapıyor nerden baksan baya yuklu

bana kalırsa eger sade modellerı begenıyorsan zaten kac sene gecerse gecsın yenı modeller cıktıgı surecede sadeler hep sade kalıcak :)
o yuzden cok sıkıntı cıkcagını dusunmuyorum alıp odemek daha mantklı gelıyor cnku yemek takımı catal bıcak 2 bın tl yapıyor nerden baksan baya yuklu

ben çatal bıçak takımı almıcam tatlım çok uzuca kapattım evkurdan benim begendiğim sade çatal bıçak takımı varmı korkmazın mağasında şuan 525 tl fiyatı var.evkur korkmaz korkmaz la sözleşmesini bitirdi.benim begendiğim modelden sadece 1 takım kalmış inanmıcaksın ama kutusunda 89 parça korkmaz ringa çatal bıçak takımını 262 tl ye kapattım.

Back
X