- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 3.cüyü begendim tatlım fiyatı ne kadarmış
canım örgü battaniye ve nevresim ayrı ayrı alınabılıyor örgü battaniye 150 tl nevresim takımıda özel bi seriymiş üzerindeki desenler baskı değil dokuma iplikmiş dokuması belirgin baya o yüzden fiyatı 270 ikisini 400e bırakıyorlar![]()
battaniyesi pahalı değilmi canım bende cumartesi günü taç ın jakarlı evlilik setinden aldım içinde nevresimi,pikesi,çarşafı,4 tane mutfak havlusu,2 tane yüz havlusu,4 tane yastık kılıfı,2 tanede vücut havluları vardı 376 tl ye aldım şirinevlerden dışarda taç ın mağazalarında 520 tl fiyatı var kutusundada 520 yazıyo fakat orası yeri olduğu için o fiyata aldım nakite de 340 a bırakıyodu...
özdilekde daha uygun battaniyeler bulabilirsin tatlım ama genede senin zevkin![]()
canım çok iyi almışsın fiyatı çok iyi aslında dediğin gibi biraz pahalı ama bu renkli örgü battaniyeleri begenmediğim için bu hoşuma gitti nerdeyse 2 katı fiyatına tabi oda var ama bende kararsız kaldım bu yüzden evlilik seti tarzında bişeyde baktım ama ben karacanın bu saten nevresimi var ya tuğçe modeli dantelli filan onu o amaçla almıştm ondan hep daha günlk seyler bakıyorum![]()
özdileğe hiç bakmadım canım bi orayada bakayım acelem yok zaten fikir edine edine daha çok içime siniyor english home da düz renk battaniyeler getirşmiş ama örgü battaniye değildi koltuk şallları örgüydü onlar bi battaniye olsaymış süper olurmuş :))
bende tuğçe modeline baktım şimdi merak ettim de fiyatı ne kadarmış canım onun bide içinde neyi neyi var...ismim bu arada tuğçe
ben ağır yatak örtülerinden almıcam o yüzden taç evlilik setinden aldım.
evet canım bende hiç begenmiyorum agır yatak örtülerini o yüzden tuğçeyi tercih ettim
fiyatı 300 lira içinde 4 yastık çarsaf nevresim ve lavanta kesesi var :) başka bişey yok sanırım ama ben ona uygun birde
mürdüm rengi battaniye aldım merinostan tam takım oldular :)
evet canım bende hiç begenmiyorum agır yatak örtülerini o yüzden tuğçeyi tercih ettim
fiyatı 300 lira içinde 4 yastık çarsaf nevresim ve lavanta kesesi var :) başka bişey yok sanırım ama ben ona uygun birde
mürdüm rengi battaniye aldım merinostan tam takım oldular :)
modeli bende çok begendim canım çok güzel mürdüm rengide güzel bende böyle bişi düşünebilirim.taç ı özel günlerde kullanırım.bunuda günlük krem rengide varmış onu neden begenmedin tatlım ben olsam kremi alırdım.her yatak odası takımına uygun olur.bu arada hayırlı olsun canım aşkla kullan![]()
teşekkür ederim canımm sende :) evet krem rengide güzeldi mürdümde ama mürdümün çok güzel bi tonu var bu seride yani bakınca direk bu diyorsun :) birden krem hep her zaman bulabileceğim bi renk diye mürdüm tercih ettim mürdüm modeli daha çok gösteriyor biide daha çok hoşuma gitti o yüzden :) tonu koyu olduğu için koyu kahve ve sıyah bi mobilya almadıgın surece uyar canım heryere nasıpse ben bej yada beyaz ıstıyorum o yuzden takıma uydurmayı pek dusunmedım :) karaca cok yenı ev tekstılınde ama ben mısafırlık yemek takımını tencere takımını catal bıcak takımını fılanda ordan almıstım bunuda gorunce alaym dedım oyle denk geldı cok ınceleme fırsatım olmadı canım![]()
canım 3 ay önce nişanlandım nasıpse seneye diye düşünüyoruz ama daha kesin bi tarih konmadı hazırlıkları tamamlamaya calısıyoruz bi yandan bakalım :)