Kontakt Lens kızlaaar adore bi yellowlarım geldiii

merhabalar .ben daha önce eye art hazal kullanmıştım . ama artık bulamıyordum .geçenlerde saolsun burdan bi arkadaş eye art ın adore olarak değiştiğini söylüyor. eye art a gelince ben çok memnundum benim gözlerim koyu kahve ben öle çok belirgin mavi yeşilden kaçınırım zaten lensde.eye art tan çok memnundum.evet rengi çok açmıyor ama gözü küçük renk değişiklikleri veriyordu ayrıca gözü parlak ve büyük gösteriyordu. eğer eye art markası adore sa evet güzel bi ürün.hatta şimdi internetten sipariş veryim dedim ama adore satan pek bi site bulamadım. bende bi yellow almaya karar verdim. site konusunda yardımcı olursanız sevinirim . alır almaz resimleri yüklemeye çalışırım bende.

merhabalar .ben daha önce eye art hazal kullanmıştım . ama artık bulamıyordum .geçenlerde saolsun burdan bi arkadaş eye art ın adore olarak değiştiğini söylüyor. eye art a gelince ben çok memnundum benim gözlerim koyu kahve ben öle çok belirgin mavi yeşilden kaçınırım zaten lensde.eye art tan çok memnundum.evet rengi çok açmıyor ama gözü küçük renk değişiklikleri veriyordu ayrıca gözü parlak ve büyük gösteriyordu. eğer eye art markası adore sa evet güzel bi ürün.hatta şimdi internetten sipariş veryim dedim ama adore satan pek bi site bulamadım. bende bi yellow almaya karar verdim. site konusunda yardımcı olursanız sevinirim . alır almaz resimleri yüklemeye çalışırım bende.

Canım burda site ismi vermek yasak. Google'a "Adore Lens" yaz arat ikinci çıkan site satış yapıyor. Konya ile ilgili bir adı var sitenin.

Berry lenslerin çok güzel çok yakışmış canım sana benim adorelerimde aynı sen de durduğu gibi duruyor ama ben ilk kez renkli lens kullanmaya başladığım için açıkçası daha hiç bu lenslerle dışarı çıkmadım sanki herkes gözlerimin lens olduğunu anlayacakmışta bana bakacaklarmış gibi geliyor herne kadar çok doğal olduğunu düşünsem de bir yere kadar sonuçtabunlarda lens bilemiyorum cesaretimi toplamam lazım ne kadar saçma değil mi kızlar......:)

Bende utanıp dışarıda takamadım henüz bu lensleri, bende bir ton daha koyu durduğu halde. Aslında doğal duruyor ve takmayıda çok istiyorum ama sanki iş yerinde herkes şaşırıp birşeyler söyleyecekmiş gibi geliyor :asigim:

Kızlar size bir şey sormak istiyorum adorelerin yellowunu ben de aldım ve çok güzeller çok memnunum ama bir de hazel almak istiyorum ama satan sitede hazel olan renginin satışı yok acaba yurt dışından yada herhangi bir yerden nerden olursa alabilirim bilgisi olan arkadaşlar beni yönlendirebilirler mi acaba....:)?

çok sağolun kızlar bu lensler sedefbyonun lensleri bana denetti ve bende almaya karar verdim şimdi nerden aldığınızı sorucam

Adore Lens için ilgili firmadan gelen açıklama yazısı aşağıda yer almaktadır ;

Konyalı Grup'a ait bir şirket olan Mirada İç Dış Tic. Ltd. Şti üretici İtalyan Eyemed Technologies Srl. nin ''ADORE'' lenslerinin 6 yıldır (Türkiye Cumhuriyeti ,Türki Cumhuriyetler ve K.Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ) yetkili tek distribütörüdür.

''ADORE'' lensleri toplamda 21 renk olarak lens kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Şirketimiz de ''ADORE'' lenslerinin tüm dünya genelinde en çok satılan 10 rengini Türkiye'ye ithal etmektedir.Bu renkler '' Dare Serisi (Aqua,Green,Grey), Bi Serisi (Blue,Green,Yellow), Tri Serisi (Blue,Green,LightGreen,Light Grey) den oluşmaktadır. ''ADORE'' renkli lenslerin numaralı seçenekleri ise 0.75 ile -5.00 arasında olup 0.25 numara aralıklarla stoklarımızda her zaman bulunmaktadır. -5.00 numara üzerindeki
dioptriler ve + (Hipermetrop) siparişleri ise 4 hafta içerisinde yurt dışı siparişi ile müşterilerimize tedarik edilmektedir.

''ADORE'' un Türkiye'ye ithal etmediğimiz diğer renkleri ve bu renklere ait numaralı lens seçenekleri ürün kataloglarımızda mevcut olup talep olması halinde özel yurtdışı ile müşterilerimize tedarik edilmektedir.

Şirketimizin satışlarımız toptan olup, son kullanıcıya yönelik perakende satışımız yoktur.

''ADORE'' renkli lensler 200'e yakın seçkin optik mağazasında Türkiye genelinde satışa sunulmaktadır.Üyeleriniz ''ADORE'' lensleri tedarik edebilecekleri optik mağazalarının adres ve iletişim bilgilerine web sitemiz üzerinden ulaşabilirler.

Benim lensimin bir tanesi yırtıldı... bu kaçıncı ya ...

Son düzenleme:
[yine makyajım akmış bi vaziyette ama takarkende çok zorlandım lens takmayı unutmuşum...
Kendi gözüm ve lensli olan..Gerçi kendi göz rengimde çok koyu çıkmış lensli olanda... Normalde daha belirgin bi renk...Gün ışığındada çekerim..[/QUOTE]

kendı goz rengını de koyar mısn bı dus?senın bu fotoya baka baka alıcam bu adorelerden ama emın olamıyorum sende durdugu kadar guzel durmaz dıye??

[yine makyajım akmış bi vaziyette ama takarkende çok zorlandım lens takmayı unutmuşum...
Kendi gözüm ve lensli olan..Gerçi kendi göz rengimde çok koyu çıkmış lensli olanda... Normalde daha belirgin bi renk...Gün ışığındada çekerim..

kendı goz rengını de koyar mısn bı dus?senın bu fotoya baka baka alıcam bu adorelerden ama emın olamıyorum sende durdugu kadar guzel durmaz dıye??[/QUOTE]

Tatlım işte orda kendi göz rengimde var...
Ama orda olandan daha açık bi kahve aslında...
Pcde başka foto varsa ekleyim yine bi..

benim göz rengim orta kahve
$Gozüm.jpg

$Gozümflaş.jpg

$Adoregüz2.jpg

Gözüm ve adoreli gözüm

1.günışığı gözm
2.flaşlı gözüm
3.adore bi yellow

arkadaşlar
bende sipariş verdim salı günü elimde olacak İNŞALLAH heycanla bekliyorum bence fotosunu koyan herkese çok yakışmış mel alacaktım bunu görünce son anda vazgeçtim çünkü solotica hidrocharm meldeki hare olayı kafamı karıştıroyrdu hep adore de bu problem yok umarım banada yakaışır:uhm:

benimde lenslerim geldi yorumlar gayet iyi ama bana sanki belli oluyormuş gibi geliyor ve rengi uzaktan pek belli değil ama yinede iyi yani ben zaten ilk defa lens kullandağım için pek açmasını istemiyordum ama herkes çok doğal durmuş sanki senin göz rengin falan dedi siparişide şu konydaki siteden verdim ve ben cumartesi vermiştim pazartesi geldi yani o açıdan hiçbir problem olmadı ve hatta burda yazılanların aksine bence aşırı ilgililer...

Arkadaşlar adoreyi 50 tl alanlar nereden sipariş verdi..Bende almak istiyorum..Bir arkadaş Adana demiş..Lütfen banada özelden bilgi verir misiniz?