kızlaaar 4 ekimde doğuma gidiyoruuum

zeynep882

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2007
59
0
42
kızlar artık sona yaklaştık oğluşuma kavuşmama sadece 1 hafta kaldı Allah nasip ederse haftaya bugün minnoşum kucağımda olacak inanılmaz heycanlıyım ve inanılmaz derecede korkuyoruuuum kızlar dualarınızı bekliyorum lütfen sezeryanla yapan arkadaşlar lütfen moral verin bana senağlama

Ne Güzel Az Kalmiş Kavuşmaniza.sağlikla Kavuşursun Inşallah Meleğine.kolay Bir Doğum Olur Umarim.allah Yardimcin Olsun.

canım benim sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağını korkuların çok normal ama ama bak çok az kalmış kucağına alıp miss kokusunuı içine çekeceğin anı düşün rahatlarsın dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz

allah sağlıklı bir sekilde seni ve bebeğini kurtarsın inşallah allaha emanet olun öptümmmmmmm

canım benim hiç korkma hayırlısıyla bebeğini gucağına alıcaksın rabbim kolay bir doğum nasip etsin niçin sezeryanı tercih ettin inşallah sağ salim bebeğini gucağına alırsın rabbim yardımcın olsun darısı bizim başımıza inşallah

sağolun kızlar desteğiniz için bu aralar çook duygusal oluyomuş insan herşeyden ağlamak için neden bulabiliyorum bir an evvel kurtulurum inşallah

allah yardımcın olsun canım umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini darısı bizim gibi doğumu bekleyen hamişlereee

rabbim sabrını verir hiç korkma canım..sağlıkla al bebişini kucağına inşaallah..öpüyorum seni

kızlar artık sona yaklaştık oğluşuma kavuşmama sadece 1 hafta kaldı Allah nasip ederse haftaya bugün minnoşum kucağımda olacak inanılmaz heycanlıyım ve inanılmaz derecede korkuyoruuuum kızlar dualarınızı bekliyorum lütfen sezeryanla yapan arkadaşlar lütfen moral verin bana senağlama

Zeynepcim sitede herkes bilir en çok korkan bendim ama korkulacak hiç bir şey yok Allahın izniyle, moralini yüksek tut sadece bebeğini kollarında düşün yeter, Allah yardımcın olsun, hayırlı doğumlar canım.

hayırlısıyla sağ salim oğlunu kucağına alırsın inşallah canım

allah kurtarsın sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah ya bende doğurmak istiyom yaa nasıl geçcek bu zaman

canım Allah yardımcın olsun inşallah.sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah bebeğini kucağına darısı bizim başımıza .dualarımız seninle

slm doğum yaptınızmı? nasıl gecti? ayrıntılı yazarsanız cok sevinirim bende sezaryen düsünüyorum ve cok korkuyorum. tesekkürler.. geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün.

X