Gelinlik Modelleri Kizlaaaar bu benim gelinligim, nasil???

Ama cooook guzelsinnn prensesler gibi olmussunn nazar degmesinnn

Reactions: D-E
Coooook tesekkur ederim canim benim

sade ama güzel bence ben sadelikten yanayım sanırım sende ölesin açık olsam bende böle bişe secerdim ama güzel bi şaç yaptırmalısın bunun üstüne nasıl bişe düşünüyosun

sade ama güzel bence ben sadelikten yanayım sanırım sende ölesin açık olsam bende böle bişe secerdim ama güzel bi şaç yaptırmalısın bunun üstüne nasıl bişe düşünüyosun

Hala karar vermedim canim, hic bilmiyorum sacim nasil olacak

Ayyy cok guzel gelinligin masallahh
Saclarini sakinn boyama cok guzel gorunuyorsun , bayiliyorum siyah sacli gelinlere

Gelinliğiniz güzelmiş çokta yakışmış :)
Boyunuz kaç maşallah çok uzun duruyor da ?

Yok canim o kadarda uzun degilim boyum 163 :)
Eteğinin boyu tam bu boy değil mi ? Platforma çıkıpta eteğin kesilmemiş halimi yoksa giydiğin topuklu ayakkabıya göre ayarlanmış boyu mu eteğinin ? Prenses modeli güzel taşımışsın :)

Eteğinin boyu tam bu boy değil mi ? Platforma çıkıpta eteğin kesilmemiş halimi yoksa giydiğin topuklu ayakkabıya göre ayarlanmış boyu mu eteğinin ? Prenses modeli güzel taşımışsın :)
Yok canim etegin boyu bu hic kesilmedi, denedigimde zaten tamdi, onun icin boyunu hic kesmediler

bayıldım mutlu günlerde giyin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…