• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kizlaaaar bu benim gelinligim, nasil???

benim gelinliğimden :)) canım ne kadara diktiriyosun

• Beğen
Reactions: D-E
Ayy çok yakışmış maşallah:nazar::nazar:..Bende aynı model giymiştim modası hiç geçmiyo ..:KK37:

• Beğen
genelde yukarısı böyle modelleri sevmem ama size ayrı yakışmış yaa.söylemeden edemem.harika gözüküyor.gelinlik güzel,fiziğiniz güzel.cuk oturmuş üzerine.
saçınızı kesinlikle toplamayın derim ben.iri dalgalar yapın.eminim çok güzel görüneceksiniz.
açık bırakın sadece.3 foto buldum ama bunlardan da güzel olabilir saçlarınız.tam istediğim gibi dalgalar bulamadım nette.fazla aramaya zamanimda yok malesef.sadece karşıma bunlar çıktı biraz beğendim ve fikir olsun diye ekleyeyim dedim.

• Beğen
genelde yukarısı böyle modelleri sevmem ama size ayrı yakışmış yaa.söylemeden edemem.harika gözüküyor.gelinlik güzel,fiziğiniz güzel.cuk oturmuş üzerine.
saçınızı kesinlikle toplamayın derim ben.iri dalgalar yapın.eminim çok güzel görüneceksiniz.
açık bırakın sadece.3 foto buldum ama bunlardan da güzel olabilir saçlarınız.tam istediğim gibi dalgalar bulamadım nette.fazla aramaya zamanimda yok malesef.sadece karşıma bunlar çıktı biraz beğendim ve fikir olsun diye ekleyeyim dedim.

Canimmm ya cok cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin. Evet bende sacalrimi dalgali dusunuyorum, resimleri yolladigin icin cok tesekkurler.

Gelinligi çok güzel tasimissin canim. Burda birçok insan saçlarini öyle birakmani tavsiye ediyorlar fakat ben tavsiye etmem. Gelin olarak güzel bir topuz yaptir yinede. Insan o heycandan ve telastan terliyor, zaten salon sicak, üstelik o saçlarin hemen formu gidiyor ve durmadan baska insanlar ile iletisimde oluyorsun, geleni gideni öpmek,..

Yani kisacasi saçin toplu oldugunda bare biraz rahat edersin :)

• Beğen
Gelinligi çok güzel tasimissin canim. Burda birçok insan saçlarini öyle birakmani tavsiye ediyorlar fakat ben tavsiye etmem. Gelin olarak güzel bir topuz yaptir yinede. Insan o heycandan ve telastan terliyor, zaten salon sicak, üstelik o saçlarin hemen formu gidiyor ve durmadan baska insanlar ile iletisimde oluyorsun, geleni gideni öpmek,..

Yani kisacasi saçin toplu oldugunda bare biraz rahat edersin :)
Tessekur ederim canim, dediklerini dusunucem, ama topuz sanki bana yakismiyor, onun icin sacimi acmak istiyorum

Tessekur ederim canim, dediklerini dusunucem, ama topuz sanki bana yakismiyor, onun icin sacimi acmak istiyorum

Niye öyle diyorsun ki? Topuz her bayana yakisir. Geçmiste kötü tecrübelerin mi oldu bu konuda?

Elbette kendi seçimin fakat bana sorarsan, saçlarini öyle birakmak biraz bakimsiz duruyor. Hani fotoraflardaki gibi olmuyor. Dedigim gibi terliyorsun ve zaten formu hemen kaçiyor. Yine kendin bilirsin tabi :)

• Beğen
Cok guzelmis size de cok yakismis :KK68: Saci acik birakirsaniz cok yakisir bu modele. Mutluluklar simdiden :)

• Beğen
Canim dugune hala vakit var, 12 eylulde, ama gelinligi tam istedigim gibi buldum onun icin aldim.
Hep mutlu ol allahın mahçup etmesin çok güzel bi gelin olucan inş herşeyı gonlunce seç vaktinin olmasıda daha iyi duşunerek karar verirsin aldıklarına

• Beğen
Back