- 9 Eylül 2014
- 1.041
- 1.230
- 133
- 36
Tesekkurler canimbayıldım mutlu günlerde giyin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler canimbayıldım mutlu günlerde giyin inşallah
Yok canim diktirmedin, hazir aldim 3600benim gelinliğimden :)) canım ne kadara diktiriyosun
Ever canim gercekten modasi hic gecmiyor, bide herzaman kucuklugumden beri boyle bir gelinlik hayal etmistim, bulduguma cok sevindim:))Ayy çok yakışmış maşallah..Bende aynı model giymiştim modası hiç geçmiyo ..
![]()
Çokkkkkk güzel çok zarif bayıldımmm bayıldımmm:)
genelde yukarısı böyle modelleri sevmem ama size ayrı yakışmış yaa.söylemeden edemem.harika gözüküyor.gelinlik güzel,fiziğiniz güzel.cuk oturmuş üzerine.
saçınızı kesinlikle toplamayın derim ben.iri dalgalar yapın.eminim çok güzel görüneceksiniz.
açık bırakın sadece.3 foto buldum ama bunlardan da güzel olabilir saçlarınız.tam istediğim gibi dalgalar bulamadım nette.fazla aramaya zamanimda yok malesef.sadece karşıma bunlar çıktı biraz beğendim ve fikir olsun diye ekleyeyim dedim.
![]()
![]()
![]()
Çokkkkkk güzel çok zarif bayıldımmm bayıldımmm:)
Tessekur ederim canim, dediklerini dusunucem, ama topuz sanki bana yakismiyor, onun icin sacimi acmak istiyorumGelinligi çok güzel tasimissin canim. Burda birçok insan saçlarini öyle birakmani tavsiye ediyorlar fakat ben tavsiye etmem. Gelin olarak güzel bir topuz yaptir yinede. Insan o heycandan ve telastan terliyor, zaten salon sicak, üstelik o saçlarin hemen formu gidiyor ve durmadan baska insanlar ile iletisimde oluyorsun, geleni gideni öpmek,..
Yani kisacasi saçin toplu oldugunda bare biraz rahat edersin :)
Tessekur ederim canim, dediklerini dusunucem, ama topuz sanki bana yakismiyor, onun icin sacimi acmak istiyorum
Canim dugune hala vakit var, 12 eylulde, ama gelinligi tam istedigim gibi buldum onun icin aldim.Düğün ne zaman?
Hep mutlu ol allahın mahçup etmesin çok güzel bi gelin olucan inş herşeyı gonlunce seç vaktinin olmasıda daha iyi duşunerek karar verirsin aldıklarınaCanim dugune hala vakit var, 12 eylulde, ama gelinligi tam istedigim gibi buldum onun icin aldim.