- 16 Aralık 2018
- 278
- 159
- 33
-
- Konu Sahibi Bademlikek
Allah razı olsun ediyorum tabiki etmezmiyim rabbim isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye evlat hasreti yaşatmasın bu mutluluğu isteyen bütün kardeslerim en dibine kadar yaşasın inşallahMaşallah okurken öyle sevindim ki sizin adınıza tebrik etmek istedim sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşallah hayırlı evlat olsun yuvanız huzur dolsun, darısı bize bekleyenlerin başına inşallah sevinçli anınızda siz de amin der misiniz ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlarıma
Evet şükürler olsun hamisimBen gördüm bence de hamilesiniz inşallah öyledir
Evet şükürler olsun hamisimEvet göze carpiyor
Yaa bende gecen ay sogan kuru 15 gun ictim adet oldum yogun gecti pcos var bende de 3yildir evliyiz 2 yildir istiyoruz.bu ay da adetime 10 gun kala ictim ama cok duzensiz toplasan 5 bardak filan icmisimdir adetim 11 gun gecikti yine ama zaten gecen ay yani en son oldugum da sogan kuru sayesinde 90 gun geciken adetim sadece 5 gun gecikti ve geldi.ama bu ay sogan kuru adette soker 11 gun oldu halen hasta olmadim adet belirtimde yok normalde gogsum siser agrir bu kez bisey yok.gecen iki gun boyunca belim agridi cok kotu agriyordu oturup kalkamiyordum bu iki gundur de sol yumurtam sismis sert dokununca hissediyorum agriyor ve sol kasigim bacak ust kismim agriyor ayagima kadar zonkluyor kac kez test yaptim negatif dun bu bacak agrim baslayinca yine test yapmak istedim ama ilk idrarla degil aksama dogru yapmistim test tek cizgi gozukuyor ama ben cok yakin bakinca golge goruyorum yarin sabah tekrar ilk idrarla yapacam cunku ilk kez boyle agri hissediyorum adet agrisi gibi degil.allah biliyor ya cok istiyorum...kizlar olabilir mi sizce bu belirtilerleEvet şükürler olsun hamisim
Evet bende gölge gibi bir çizgi gördüm ama adetimden 11 gün geçmiş normalde testte çok belirgin çıkması lazım ama adetin düzensizse tabikide hamile olabilirsin benim kız kardesiminde adeti çok düzensiz mesela adetinden 2 ay geçmesine rağmen adet olmadı ve hiç suphelenmedi çünkü adeti çok duzensizdi en son eşinin zoruyla test alıp yaptı çift çizgiyfi kontrolde 2 aylık hamile olduğunu öğrendi olabilir yani bence yarın ilk idrarla testinizi tekrarlayın inşallah bebisiniz sizinledirYaa bende gecen ay sogan kuru 15 gun ictim adet oldum yogun gecti pcos var bende de 3yildir evliyiz 2 yildir istiyoruz.bu ay da adetime 10 gun kala ictim ama cok duzensiz toplasan 5 bardak filan icmisimdir adetim 11 gun gecikti yine ama zaten gecen ay yani en son oldugum da sogan kuru sayesinde 90 gun geciken adetim sadece 5 gun gecikti ve geldi.ama bu ay sogan kuru adette soker 11 gun oldu halen hasta olmadim adet belirtimde yok normalde gogsum siser agrir bu kez bisey yok.gecen iki gun boyunca belim agridi cok kotu agriyordu oturup kalkamiyordum bu iki gundur de sol yumurtam sismis sert dokununca hissediyorum agriyor ve sol kasigim bacak ust kismim agriyor ayagima kadar zonkluyor kac kez test yaptim negatif dun bu bacak agrim baslayinca yine test yapmak istedim ama ilk idrarla degil aksama dogru yapmistim test tek cizgi gozukuyor ama ben cok yakin bakinca golge goruyorum yarin sabah tekrar ilk idrarla yapacam cunku ilk kez boyle agri hissediyorum adet agrisi gibi degil.allah biliyor ya cok istiyorum...kizlar olabilir mi sizce bu belirtilerleson yaptigim testi ekliyorum.
Keske oyle olsa ya ben sabah eczaneye gittim kapaliydi ilk idrarla yapamadim öğleden sonra yaptim test boyle cikti bebetime diye bir marka ilk basta damlattigimda sanki ikinci cizgide cikacakmis gibi oldu sonra teke dondu ama isikta bakinca beyaz bi cizgi goruyorum bilmiyorum ya belkide cok istedigim icin kendi kendime uyduruyorda olabilirimEvet bende gölge gibi bir çizgi gördüm ama adetimden 11 gün geçmiş normalde testte çok belirgin çıkması lazım ama adetin düzensizse tabikide hamile olabilirsin benim kız kardesiminde adeti çok düzensiz mesela adetinden 2 ay geçmesine rağmen adet olmadı ve hiç suphelenmedi çünkü adeti çok duzensizdi en son eşinin zoruyla test alıp yaptı çift çizgiyfi kontrolde 2 aylık hamile olduğunu öğrendi olabilir yani bence yarın ilk idrarla testinizi tekrarlayın inşallah bebisiniz sizinledir
Valla hiç bir belirtim olmadı desem sadece son iki gündür sol kasigim çekiliyor bacağıma kadar sızlıyor sanki goguslerimde aynı şekilde iki gündür hassaslasmaya başladılar onun dışında hiç bir belirtim olmadı ki normalde kendimi çok dinlerim