- 16 Aralık 2018
- 278
- 159
- 33
-
- Konu Sahibi Bademlikek
Silik çizgi var gibi yok gibi anlayamadım kan verin bence direkKizlar merhaba daha önce bir konu açmıştım ama ne yazikki hüsranla sonuçlandı 6 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutusuyorum bu ay yine yumurtlamami takip ettim hatta dayanamayıp belimide çektirdim adetime 3 gün var evde bir gebelik testi vardı dayanamayip yaptım ikinci çizgi benim görebileceğim şekilde kabak gibi çıktı sanki sizde bir bakarmisiniz lütfen görebilecek misiniz yoksa benim gözlerim mi bozuldu
Böyle daha belirgin gibi sanki ben net bir şekilde görebiliyorumSilik çizgi var gibi yok gibi anlayamadım kan verin bence direk
Canım bence erken gebelik testiyle yada aynı testten varsa yarın tekrar bak bir illaki koyulaşma olcak veya direk kan verBöyle daha belirgin gibi sanki ben net bir şekilde görebiliyorum
Umutlandırmayım sizi de ben goremedim bişey belki fotodan kaynaklıdır silik dahi görseniz bence kan verin mutlaka suan kanda net bir şekilde cıkar varsa muhakkakBöyle daha belirgin gibi sanki ben net bir şekilde görebiliyorum
Canım bence erken gebelik testiyle yada aynı testten varsa yarın tekrar bak bir illaki koyulaşma olcak veya direk kan ver
Evet kan vermek daha mantıklı ama korkuyorum öyle zor yollardan gectimki en iyisi günümün geçmesini beklemek sanırımUmutlandırmayım sizi de ben goremedim bişey belki fotodan kaynaklıdır silik dahi görseniz bence kan verin mutlaka suan kanda net bir şekilde cıkar varsa muhakkak
Golge var gibi sanki, benim erken gebelik testim böyle gölge gibiydi yarın sabah erken gebelik testi yaparsaniz daha net çıkar benceBöyle daha belirgin gibi sanki ben net bir şekilde görebiliyorum
Hayır erken gebelik testi değil haklısınız yarın erken gebelik testi deniycem eğer ikinci çizgi yine silik çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum sizin hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah saglikla bir evlat sahibi olursunuz bu konular gerçekten çok hassas insan en ufak bir belirtide kaptırıyor kendini ama dediğiniz gibi emin olmadan heveslenmemeliyimKorkunun faydası yok hep umutla beklemektense mutlu haberi daha erken almış olursnuz negatif olursa da erken ögrenmiş heveslenmemiş olursunz o yollardan bende geçiyorum kendimden biliyorum o sebeple fikir veriyorm size bu yaptgız erken gebelik değilse yarın sabah idrarıyle erken gebelik de deneyebilirsnz
Tabiki psikolojij olarak da o belirtileri yaşadıgımızı düşünüyoruz sonrasında .Bence erken gebelik testi kesinlike 2 gun kala dogru sonuc verir.Tüp bebek tedavi konusunda arkadaşlar var bn de aynı şekilde tedavi görüyorum herker 5-6 gun kala erken gebelik testiyle ogrend hamile oldugunuHayır erken gebelik testi değil haklısınız yarın erken gebelik testi deniycem eğer ikinci çizgi yine silik çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum sizin hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah saglikla bir evlat sahibi olursunuz bu konular gerçekten çok hassas insan en ufak bir belirtide kaptırıyor kendini ama dediğiniz gibi emin olmadan heveslenmemeliyim
Seni umutlandırmak istemem ama bence var gebelik.çok yeni olduğu için çok silik çıkmış.bir test al 3 gün sonra yine yap.eğer gebelik olmasa çok silik bile çıkmazdıKizlar merhaba daha önce bir konu açmıştım ama ne yazikki hüsranla sonuçlandı 6 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutusuyorum bu ay yine yumurtlamami takip ettim hatta dayanamayıp belimide çektirdim adetime 3 gün var evde bir gebelik testi vardı dayanamayip yaptım ikinci çizgi benim görebileceğim şekilde kabak gibi çıktı sanki sizde bir bakarmisiniz lütfen görebilecek misiniz yoksa benim gözlerim mi bozuldu
Degilmi gorebildinizmi çizgiyi az öncede krem gibi açık pembe bir akıntı geldi inşallah yerlesmedir güzel dualarınız için çok teşekkür ederimSeni umutlandırmak istemem ama bence var gebelik.çok yeni olduğu için çok silik çıkmış.bir test al 3 gün sonra yine yap.eğer gebelik olmasa çok silik bile çıkmazdı
Hayır ilk idararla yapmadım kahvaltidan sonra yapmıştım aslında hiç umudum yoktu öyle denemek istedim sadece ilk 1 dakika hiç bişey görünmedi bende bıraktım tam 5 dakika sonra tekrar baktığımda benim bariz görebildiğim bir çizgi vardikaçıncı
Yaaa siz böyle söyleyince yarın gelmek bilmiyor çizgiyi tek ben görebiliyorum sanıyordum yarın ilk isim erken test almak olucakBende ikinci çizgiyi goruyorum. Testi tekrarlayin . İnsallah Allah size ve isteyen herkese nasip etsin insalllah
O heycani ni cok iyi anliyorum. İnsallah hakkinda hayirlisi olurYaaa siz böyle söyleyince yarın gelmek bilmiyor çizgiyi tek ben görebiliyorum sanıyordum yarın ilk isim erken test almak olucak
Çok hafif bi çizgi var ama kan verseniz daha kesin olur sizin için en kısa zamanda güzel hayırlı bi evladınız olsun çok aminKizlar merhaba daha önce bir konu açmıştım ama ne yazikki hüsranla sonuçlandı 6 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutusuyorum bu ay yine yumurtlamami takip ettim hatta dayanamayıp belimide çektirdim adetime 3 gün var evde bir gebelik testi vardı dayanamayip yaptım ikinci çizgi benim görebileceğim şekilde kabak gibi çıktı sanki sizde bir bakarmisiniz lütfen görebilecek misiniz yoksa benim gözlerim mi bozuldu