Kızlaaaar benim gözlerim mi bozuk!!

Çizgi varmış gibi bende gördüm. Belini ne zaman çektirdin yani adet zamanı mı yumurtlama zamanı mı

Degilmi gorebildinizmi çizgiyi az öncede krem gibi açık pembe bir akıntı geldi inşallah yerlesmedir güzel dualarınız için çok teşekkür ederim
Tamam canım Allahın izniyle hamilesin.bende de aynen senin gibi pembe akıntı gelmişti ve ikinci çizgi çook silikti ve hamileydim.eğer negatif olsa hiçbir şey gözükmüyo.seninki çok silik çizgi görünüyor daha çok yeni.iki güne hormonların yükselir daha net çıkar çizgin.maşaallah diyeyim,sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
Bana da dua et çok sıkıntılıyım.

Çizgi varmış gibi bende gördüm. Belini ne zaman çektirdin yani adet zamanı mı yumurtlama zamanı mı
Birebir böyleydi benim de kaset testim, nöbetçi eczaneden erken test aldım epey net çıktı. Allah gönlünüze göre versin
Çok hafif bi çizgi var ama kan verseniz daha kesin olur sizin için en kısa zamanda güzel hayırlı bi evladınız olsun çok amin
O heycani ni cok iyi anliyorum. İnsallah hakkinda hayirlisi olur
Kizlaaaaaarrrrrrr Allah'ın izniyle mucizem benimleee hepinizden Allah razı olsun isteyen bütün kardeşlerimin kucağını boş bırakmasın inşallah

Eklentiler

• IMG_20220714_112216.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 196
Rabbim gönlüne göre versin canimm inan bende çok zor şeyler atlattım 7 yıl boyunca çabaladım oadi olanda düştü 3 düşük yaşadım bu konulara asla kalbim dayanmaz çok hassasım ne sıkıntın varsa tüy gibi uçup gitsin omuzlarından inşallah hayırlısı ile muradına eris

Canım yumurtlamama 4 yada 5 gün kala çektirdim en son dusugumden sonra 1 yıl korunamamamiza rağmen olmadı genelde her belimi çektikten sonra hamile kaldım ama malesef düşük oldu bunun sebebi de bende pıhtılaşma sorunu vardı ama bilmiyorduk doktorlar 3 düşük öncesini malesef araştırıyorlar 3.dusugumde asıl sorun ortaya çıktı

3 düşük öncesini arastirmiyorlar

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, ben bir şey soracaktım bel çektirmek nedir? Röntgen geldi aklıma ama bu değil, fizik tedavi mi ? Nasıl oluyor ?

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, ben bir şey soracaktım bel çektirmek nedir? Röntgen geldi aklıma ama bu değil, fizik tedavi mi ? Nasıl oluyor ?
Çok teşekkür ederim gerçekten aslında bu bir kocakarı yöntemi yani işinin ehli biri tarafından belinize masaj yapılıyor sonra yakı yapistiriliyor benim annemde aynı sorun varmış belini cektirmeden hamile kalamiyormus bunu bende tecrübe ettim açıkçası 1 yıl boyunca herşeyi denedim öncesinde bel çektirme öyküm vardı cektirdigimde hamile kalıyordum ama 1 yıl boyunca çektirmek istemedim biraz vücudumun dinlenmesi için birazda umudum kırıldığı için hamilelik düşünmemiştim korunmuyordumda 1 yıl boyunca olmadı bu ay isteyerek belimi cektirdim sonuç hamileyim şükürler olsun

Biraz karışık anlatmisim galiba yani yeni evlendigimde 1 yıl herşeyi denedim incir kürü ayakları kaldırma soğan kürü hiç biri işe yaramadı annem belini çekelim dedi o ay hamile kaldım 3 kez düşük yaptım hepsinde de belimi cektirmistim en son düşükten sonra bir yıl boyunca bebek düşünmedim ama korunmadimda yani olursada olur diye düşündüm ama olmadi bu ay isteyerek belimi cektirdim böyle yani anlatabildim mi bilmiyorum

Benim de doktor randevum vardı Haziran ayında ama moralim bozulmasın diye gitmedim bir de işler yoğundu ayarlayamadım tabi... Önümüzdeki hafta belki giderim. Doktor bana hamilelik süreci için Ekim-kasım gibi yeniden değerlendirelim demişti. Geçen ay gittiğimde tedavi dozu düşerse belki Ekim'de ilaçları bırakacaktım. Daha sonra kadın doğuma gidip planlama yapacaktık.
Lupus hastalığı olduğundan bebek ihtimali çok riskliymiş benim için... Ama kendimi çok iyi hissediyorum sağlıklıyım nedense kan değerlerim ve idrar tahlili kötü geliyor her seferinde. Sağlıklıyım diyorum hayır hastasın dediklerinde çok çok moralim bozuluyor, zaten hastaneleri sevmem

Yaaa çok çok geçmiş olsun önemli olan sizin sağlığınız önce kendinizi düşünmelisiniz bu konuda çünkü hamilelikte sağlıklı olsanız bile vücudunuz extra vitamine minerale ihtiyaç duyuyor sağlıklı bir hamileleik için sağlıklı bir vücuda ihtiyacımız var herşeyden önce sizin sihhatiniz önemli hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin rabbim verdigi her zorluğun ardından emin olun bir kolaylikta veriyor her birimiz bir imtihan içerisindeyiz sadece hikayelerimiz farkli en mutlu insanın bile illaki sakladığı bir derdi vardır asla sukretmekten vazgeçmeyin bakarsınız bir gün bu gunleri kucağınızda evladinizla gülerek hatirlarsiniz

Teşekkürler

Allah razı olsun amin inşaallah,böyle duanı okumam bile bana iyi geldi.çok çok sevindim senin için.Dikkat et kendine pozitif düşün,dinlen.ev işini gücünü fazla takma kendini yorma.Rabbim güzel bir hamilelik süreci geçirtsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Huyu ahlâkı çok güzel bir insan olsun.Rabbim olmayanlara da hayırlısıyla nasip etsin.

Yaaa rabbim sendende razı olsun inşallah ne güzel kalbin var rabbimde o güzel gönlüne göre versin canimm hala rüya gibi valla inanamıyorum bugün kan testi vermeye gidicem benim için önemli olan hamile kalmak değil hayırlısı ile sağlıkla devam etmesi inşallah rabbim o güzel dualarini kabul ederde sağ saglim kucağıma alabilirim

Kizlaaaaaarrrrrrr Allah'ın izniyle mucizem benimleee hepinizden Allah razı olsun isteyen bütün kardeşlerimin kucağını boş bırakmasın inşallah

Maşallah okurken öyle sevindim ki sizin adınıza tebrik etmek istedim sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşallah hayırlı evlat olsun yuvanız huzur dolsun, darısı bize bekleyenlerin başına inşallah sevinçli anınızda siz de amin der misiniz ben ve benim gibi bekleyen arkadaşlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…