Denediler defalarca olmuyor bir türlü umurlarında değil malesef , babam da çok üzülüyor bu duruma ama elinden bir şey gelmiyorBence erkek kardeşinle iyi anlasiyorsan ondan yardım isteyebilirsin o sizin barismanizda biseyler yaparsa sizi bir araya getirirse belki biseyler düzelebilir yada babanız ile paylaşma imkanınız varsa o sizi bir araya toplayabilir
Sadece o gün için geçerli değil ki evlendikten sonrasında da birbirimizle hiç konuşmadığımızı farketmeyecek mi..Böyle durumlarda anneler toparlayıcı olur ya hep. Sizdeki kopukluk sanırım bu yüzden. Ama büyümüşsünüz o samimiyet nasıl tekrar sağlanır bilemedim.
Sevgilinin ailesine belli etmemeye çalış. O gün o kadar yoğun geçiyor ki inan ne yaparım nasıl olur düşüncelerine kapıldığınla kalıyosun. Bi şekilde geçiyor
Acaba diyorum babamı karşıma alıp konuşsam kısa bir süre sonra istemeye gelecekler konuşmasak da konuşuyormuşuz gibi yapsınlar diye konuşsa onlarla , sonrasında da adım atıp mesafeli olsak da konuşsam mı ,inanın bilmiyorum beni anlar mısınız ama içimden gelmiyor onlarla konuşmak artıkDidişme soğukluk vs bizde de var hatta çok şiddetili tartışmalar kardeşlerimde aramda ama bunların üstünde hiç durmadım siz de bence takmayın evlilik sürecinde olabildiğince ılımlı olun ailede endişelerinizde haklısınız bence
Gayet anlıyorum :) aranızda manevi bağ olmasa da kan bağı var. O evden çıkacaksınız en azından son günlerde üstüne düşeni yapsınlarAcaba diyorum babamı karşıma alıp konuşsam kısa bir süre sonra istemeye gelecekler konuşmasak da konuşuyormuşuz gibi yapsınlar diye konuşsa onlarla , sonrasında da adım atıp mesafeli olsak da konuşsam mı ,inanın bilmiyorum beni anlar mısınız ama içimden gelmiyor onlarla konuşmak artık
Bu yüzden çok çok büyük olaylar yaşamadığınız müddetçe ailenizle,kardeşlerle iletişimi kesmeyin.Mesafeli bile olsa görüşün,arayın sorun.Her kardeş can ciğer olacak diye bir kural yok herkesin aile yapısı farklı,kişiliği farklı.Samimi olmasanız bile küslükte olmasın.İki komşumuz var görümce-gelin,annem ikisiylede samimiydi ayrı ayrı gelip birbirilerine olan kızgınlıklarını sorunlarını anlatırlardı,mal mülk davasına kavga bile ettiler ama dışarıya karşı can ciğer rolü çektiler hep.İnanın hiç bugüne kadar yansıtmadım o gayet iyi geçindiğimi düşünüyor kardeşlerimle ama ciddi düşünüyorum yarın bir gün ciddi adımlar atıp evleneceğim zaman her şeyi anlamayacak mı bu durum beni çok yıpratıyor ama artık onlarla konuşmak içimden gelmiyor,beni en iyi siz anlarsınız
Haklısın en iyi öyle yapmak , adım atacağım tekrar o zaman, dediğiniz gibi herkesin aile yapısı farklı içime su serptiniz gerçekten , teşekkür ederimBu yüzden çok çok büyük olaylar yaşamadığınız müddetçe ailenizle,kardeşlerle iletişimi kesmeyin.Mesafeli bile olsa görüşün,arayın sorun.Her kardeş can ciğer olacak diye bir kural yok herkesin aile yapısı farklı,kişiliği farklı.Samimi olmasanız bile küslükte olmasın.İki komşumuz var görümce-gelin,annem ikisiylede samimiydi ayrı ayrı gelip birbirilerine olan kızgınlıklarını sorunlarını anlatırlardı,mal mülk davasına kavga bile ettiler ama dışarıya karşı can ciğer rolü çektiler hep.
Ablan evli herhalde ama konusmamayi sorun etmiyor.Acaba diyorum babamı karşıma alıp konuşsam kısa bir süre sonra istemeye gelecekler konuşmasak da konuşuyormuşuz gibi yapsınlar diye konuşsa onlarla , sonrasında da adım atıp mesafeli olsak da konuşsam mı ,inanın bilmiyorum beni anlar mısınız ama içimden gelmiyor onlarla konuşmak artık
Cok tuhaflar ya. Kardesleriniz sadece size karsi mi boyleler yoksa herkes mi birbirinden kopuk?İyi bir şey değil biliyorum ama kız kardeşlerime defalarca adım attım istemiyorlar , yüzüme de söylüyorlar istemediklerini.Evin içinde yabancı gibiyiz.Ablamla ise defalarca konuşup yine küstükten sonra artık ne o adım atıyor ne de ben. bir şey diyim mi içimden gelmiyor inanın o soğukluk girdiği için benim içimden gelmiyor artık ablamla konuşmak ve samimi olmak
Çoğu insana karşı böyleler mesela bi arkadaşıma eve davet etmiştim ona bile tavır yaptılar, bi arkadaşımı evden kovdularCok tuhaflar ya. Kardesleriniz sadece size karsi mi boyleler yoksa herkes mi birbirinden kopuk?neden boyle davrandiklarini biliyor musunuz?
Diğer 3ü birbiriyle bir küs bir barış konuşuyorlarÇoğu insana karşı böyleler mesela bi arkadaşıma eve davet etmiştim ona bile tavır yaptılar, bi arkadaşımı evden kovdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?