İyi bir şey değil biliyorum ama kız kardeşlerime defalarca adım attım istemiyorlar , yüzüme de söylüyorlar istemediklerini.Evin içinde yabancı gibiyiz.Ablamla ise defalarca konuşup yine küstükten sonra artık ne o adım atıyor ne de ben. bir şey diyim mi içimden gelmiyor inanın o soğukluk girdiği için benim içimden gelmiyor artık ablamla konuşmak ve samimi olmakcanım çok büyük sorunlar yaşamadığıniz sürece bu kadar çok iletişimi kesmen bence iyi bir şey değil. kardeşler arasında Ufak tefek sorunlar olabilir sen yinede bir şans ver.
Erkek arkadaşıma evde yaşadığım nokta kadar sorunu bile yansıtmadım, bu konuda çok hassasım asla yansıtmam ama ailenin içine karışacak hadi diyebilirim ki 3üyle de konuşmaya başladım, farketmeyecek mi birbirimizi yabancı gibi ayda yılda bir sorduğumuzu..Bu konu senin özelin evli bile olsan eşine laf düşmez değil müstakbel nişanlının ailesi.
İnanın hiç bugüne kadar yansıtmadım o gayet iyi geçindiğimi düşünüyor kardeşlerimle ama ciddi düşünüyorum yarın bir gün ciddi adımlar atıp evleneceğim zaman her şeyi anlamayacak mı bu durum beni çok yıpratıyor ama artık onlarla konuşmak içimden gelmiyor,beni en iyi siz anlarsınızAynı şekilde ablasını silmiş biri olarak size sadece şunu tavsiye ederim: Ailenizle ne sorun yaşamış olursanız olun karşı tarafa ucu dokunmadığı sürece onlara yansıtmayın..Hiç ummadığınız anda en ufak bir kavgada bu olay kafanıza “Sen zaten daha kendi kardeşlerinle bile geçinemiyorsun” diye kakılabilir.
Annem sevgi göstermeyi bilmezdi, çok sinirli bir insan ama babam öyle değil çok düşkün evlatlarına ,kardeşleriyle de birbirlerine çok düşkünler ama biz niye böyleyiz bilmiyorum..Benim de arkadaşlarım var 3 kız kardeş.Birbirlerini yeseler doymazlar.Halbuki kız kardeş şanstır bana göre. Ama yetiştikleri ortam çok sevgi dolu bi ortam değildi malesef pek şefkat görmediler diyebilirim ben buna bağlıyorum kardeşlik bağı kuramamalarindaki sebebi.Belki sizinki de öyledir
Annem kendi derdinde, günaşırı anneanneme gider günlerce kalır evde ne yapıyoruz diye düşünmeden karışmaz bir şeye ben iyi değilim der, 2.olarak biliyorum sözlü şekilde bana bir şey demeyeceğini ama kendi kendine düşünmez mi o ve ailesi , ki ailecek birbirlerine çok düşkünler1.Büyük rol anneye düşüyor böyle durumlarda kanımca.
2. Hayatınızdaki erkegin vs hicbir insanin aile yaşantınıza laf söylemeye hakkı yok bu hakkı asla vermeyin
Kafanıza takmaya çalışın belli mesafede ilişkinizi sürdürün.Evlenince zaten ayrılacaksınız onlardan.Ama ben hayatınızdaki kişiyle bunu paylasmanizdan yanayımAnnem sevgi göstermeyi bilmezdi, çok sinirli bir insan ama babam öyle değil çok düşkün evlatlarına ,kardeşleriyle de birbirlerine çok düşkünler ama biz niye böyleyiz bilmiyorum..
Annem kendi derdinde, günaşırı anneanneme gider günlerce kalır evde ne yapıyoruz diye düşünmeden karışmaz bir şeye ben iyi değilim der, 2.olarak biliyorum sözlü şekilde bana bir şey demeyeceğini ama kendi kendine düşünmez mi o ve ailesi , ki ailecek birbirlerine çok düşkünlerp1.Büyük rol anneye düşüyor böyle durumlarda kanımca.
2. Hayatınızdaki erkegin vs hicbir insanin aile yaşantınıza laf söylemeye hakkı yok bu hakkı asla vermeyin
Bu konu senin özelin evli bile olsan eşine laf düşmez değil müstakbel nişanlının ailesi.bi
Kafanıza takmaya çalışın belli mesafede ilişkinizi sürdürün.Evlenince zaten ayrılacaksınız onlardan.Ama ben hayatınızdaki kişiyle bunu paylasmanizdan yanayım
Ama evlenince ailemin yaşadığı şehirde yaşayacağız yani demek istediğim her şeyi görecek hiç konuşmadığımızı birbirimize karşı çok mesafeli olduğumuzu , şu ana kadar evdeki en ufak problemi ona yansıtmadım , ama öğrenince nasıl şaşıracak kim bilir bana demese de neler düşünecek beni üzen şey buKafanıza takmaya çalışın belli mesafede ilişkinizi sürdürün.Evlenince zaten ayrılacaksınız onlardan.Ama ben hayatınızdaki kişiyle bunu paylasmanizdan yanayım
Madem öyleyse kendi hayatınızı kurduktan sonra mesafeli olursunuz. Anneniz birarada tutmamış sizi sizinde suçunuz yok bu durumda. Bu yüzden birbirinizden nefret bile etseniz polemige girmeyin saygı kalsın arada, ozaman kimse farketmez bile neyin ne olduğunu:) sizinde kafanız rahat olurAnnem kendi derdinde, günaşırı anneanneme gider günlerce kalır evde ne yapıyoruz diye düşünmeden karışmaz bir şeye ben iyi değilim der, 2.olarak biliyorum sözlü şekilde bana bir şey demeyeceğini ama kendi kendine düşünmez mi o ve ailesi , ki ailecek birbirlerine çok düşkünler
Aramıza bir kırgınlık girmedi ki düzelsin , bir türlü düzelemeyen bir soğukluk var yaşamayan malesef bilmiyorbende çok büyük bir problem yoksa Kardeşlernle aranızın düzelmesi gerektiğini savunuyorum ama nişanlına veya ailesine de düşmez yani herkesin ailesi farklıdır sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?