Kızkardeşimin yeni gelin evi

öncelikle hayırlı olsun ablanız mutlulukla oturur inş.Ben size oturma odasındaki halının markasını ve modelini sorucaktım cevaplarsanız çoksevinicem şimdiden teşekkür edrim

Ben tesekkür ederim haliyi memleketten aldik mir hali markasi netten girdiginizde modellerini bulabilirsiniz

ne kadar ferah içim açıldı resmen 41 kere maşallah :nazar::nazar::nazar:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kardeşinize inşallah :KK16:

gerçekten bayıldım inşallah benimde bir gün böyle ferah iç açıcı bir evim olur :KK16:

Çook tesekkurler guzel yorumunuz icin rabbim size daha guzellerini nasip etsin mutlulukla huzurla kullanirsiniz insallah

yükleyemedim evimin fotolarını :KK43:

Eklentiler

• $547591_10151574690424628_659752837_n.jpg
    $547591_10151574690424628_659752837_n.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 86
ben duşa kabinini çok beğendim çok hoşuma gitti ev zaten mükemmel çok büyük ve geniş tam benim istediğim gibi inşallah kız kardeşiniz sağlıkla mutllukla oturur allahım hayırlısıyla bana da böyle geniş ve güzel bir ev nasip etsin

:KK9::KK9::KK9::KK52::KK52:ay maşallah ne güzeller vitrine ayıldım koltuk takımıda tam benim istediğimden ama eşime bir türlü beğendiremiyorum bunu ya

ben duşa kabinini çok beğendim çok hoşuma gitti ev zaten mükemmel çok büyük ve geniş tam benim istediğim gibi inşallah kız kardeşiniz sağlıkla mutllukla oturur allahım hayırlısıyla bana da böyle geniş ve güzel bir ev nasip etsin

evet herkesin hayalidir geniş ferah bir ev... rabbim sizede isteyen herkesede nasip etsin inşallahhhh

hersey cok guzel cok uyumlu kardesın ev hanımımı olacak yoksa calısıyomu merak ettım bıde camlar salonu cok ferah yapmıs ama onların bıde sılınmesı var allah mutluluklarını daım etsın ınsallah allah olmayanlarada boyle guzel ev o eve guzel esyalar alabılmeyı nasıp etsın ınsallah amınnnn tabı once saglık:))

Merhaba kardesininizin evi cok guzel olmus her ayrintisi dusunulmus eksiksiz bir ev bayaa masraf edildigi goruluyor. Benim koltuk takimim vyemek odasi takimimda benzer ben farklilik olsun diye berjerleri ve sandalyelerin ikisini haki yesiliyle kaplattim .ve birde gumusluk almadim sevmiyorum ben birdeevide gercekten guzel ebeveyn banyosu tek basi a buyuk bir banyo yatak odasi cok ferah guzel olmus mutlulukla huzurla otursun insallah hersey cok guzrl

güle güle oturmaklar nasip etsin çok güzel ve ferah evi sağlıkla sıhhatle inş :KK16:

Allah ağızlarının tadıyla oturmayı nasip etsin.

hersey cok guzel cok uyumlu kardesın ev hanımımı olacak yoksa calısıyomu merak ettım bıde camlar salonu cok ferah yapmıs ama onların bıde sılınmesı var allah mutluluklarını daım etsın ınsallah allah olmayanlarada boyle guzel ev o eve guzel esyalar alabılmeyı nasıp etsın ınsallah amınnnn tabı once saglık:))

Eldam öncelikle güzel dileklerin için kardeşim adına teşekkür ediyorum daha öncede çalışıyordu sonrada allah kısmet ederse kendi mesleğini yapıcak günlükçüler sağolsun hiç olmadı günde bir pencere silse biter yeterki sağlık huzur olsun önemli olanda bu ... Sevgiyleee

X