Kızkardeşimin yeni gelin evi

klasik tarzz..... herşey özenli ve düzenli olmuş... mutlulukla,sağlıkla otursunlar inşallahh:nazar::nazar:

Salon biraz bana da ağır geldi onun dışında herşey çok güzel ve zevkli güle güle otursun kardeşiniz..Ev kaç m2 baya büyük bir ev geldi sanırım İstanbul dışında bir yer..

herşey çok şık görünüyor ama ben bu kadar klasik ağır evleri sevmiyorum sanki misafir olarak padişahı ağırlayacakmış gibi:KK9::KK9: mutlulukla güle güle otursun kardeşiniz

öncelikle hayırlı olsun ablanız mutlulukla oturur inş.Ben size oturma odasındaki halının markasını ve modelini sorucaktım cevaplarsanız çoksevinicem şimdiden teşekkür edrim

ne kadar ferah içim açıldı resmen 41 kere maşallah :nazar::nazar::nazar:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kardeşinize inşallah :KK16:

gerçekten bayıldım inşallah benimde bir gün böyle ferah iç açıcı bir evim olur :KK16:

Son düzenleme:
ben çok beğendim. özellikle koyu renkli mutfaklar daha gösteriyor gibi kendini.

güle güle, ağız tadıyla yaşasınlar.

bekarsanız darısı başınıza :KK1:

kız kardeşinizin evi çook güğzel rabbim ağız tadı ile otuyrmayı nasip etsibn
nazarlardan saklasın...
olmayan herkese nasip etsin

mutfağını beğendim bende ev çok güzel ama galiba ben çok sadeciyim herşey çok kaliteli özenerek uyumlu olmasına dikkat edilerek seçilmiş belli ama bana biraz ağır geldi özellikle salon ve yatak odası inşallah kızkardeşiniz mutlulukla eskitir güzel günler geçirir :KK16:

Tesekkurler iyi dilekleriniz icin evet avangart tarzi olunca normal olarak agir oluyo

X