Kızkardeşimin yeni gelin evi

çok güzell hepsi allah hayırlı uğurlu etsin inşallah ağız tadıyla otururlar güle güle kullansınlar

evde esyalarda cok hos yanlız salondakı tabloyu bıraz dha yukarı assalar bnce dha guzel bı goruntu olabılr

aşkla sevgiyle kullansın eşyalarını güle güle otursun içinde inş. rabbim herkese nasip etsin bu güzelliği canım ben çok beğendim keşke biraz daha detaylı çekseydinkoltuk takımının rengi tam olarak ne canım ve sanırım mobilyalar bellonadan yada istikbaldi bende bakmıştım netten herşeyi çok güzel çok sade çok ferah allah mutlu mesut günler versin

oturma odası istikbal benm salon takımımın aynısı
maşallah herşey çok güzel güle güle otursunlar

Son düzenleme:

aslında bu fotoların yarısını koyabildim ancak devamını da daha sonra ekledim ışıktan dolayı tabi renkler çok belli değil koltuk takımı krem, evin tamamı istikbalden iyi dilekleriniz için teşekkürler sizede nasip etsin rabbim

gule gule otursunlar in$allah, saglikli mutlu huzurlu bi yuvalari olsun ..

tek ki$ilik yatak ne için ben onu merak ettim :)

mutfağını beğendim bende ev çok güzel ama galiba ben çok sadeciyim herşey çok kaliteli özenerek uyumlu olmasına dikkat edilerek seçilmiş belli ama bana biraz ağır geldi özellikle salon ve yatak odası inşallah kızkardeşiniz mutlulukla eskitir güzel günler geçirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…