Kızkardeşimin yeni gelin evi

gulsumbull

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
34
2
Antre $Fotoğraf0381.jpg $Fotoğraf0391.jpg $Fotoğraf0437.jpg MUTFAK $Fotoğraf0388.jpg $Fotoğraf0382.jpg $Fotoğraf0386.jpg $Fotoğraf0385.jpg $Fotoğraf0384.jpg $Fotoğraf0383.jpg $Fotoğraf0390.jpg SALON $Fotoğraf0394.jpg $Fotoğraf0398.jpg $Fotoğraf0397.jpg $Fotoğraf0401.jpg $Fotoğraf0402.jpg $Fotoğraf0404.jpg $Fotoğraf0405.jpg $Fotoğraf0406.jpg $Fotoğraf0407.jpg $Fotoğraf0393.jpg $Fotoğraf0392.jpg $Fotoğraf0409.jpg OTURMA ODASI $Fotoğraf0410.jpg

Son düzenleme:
çok güzell hepsi allah hayırlı uğurlu etsin inşallah ağız tadıyla otururlar güle güle kullansınlar :nazar::nazar::nazar:

evde esyalarda cok hos yanlız salondakı tabloyu bıraz dha yukarı assalar bnce dha guzel bı goruntu olabılr

aşkla sevgiyle kullansın eşyalarını güle güle otursun içinde inş. rabbim herkese nasip etsin bu güzelliği canım ben çok beğendim keşke biraz daha detaylı çekseydin:KK17::KK17:koltuk takımının rengi tam olarak ne canım ve sanırım mobilyalar bellonadan yada istikbaldi bende bakmıştım netten herşeyi çok güzel çok sade çok ferah allah mutlu mesut günler versin:KK16:

aşkla sevgiyle kullansın eşyalarını güle güle otursun içinde inş. rabbim herkese nasip etsin bu güzelliği canım ben çok beğendim keşke biraz daha detaylı çekseydin:KK17::KK17:koltuk takımının rengi tam olarak ne canım ve sanırım mobilyalar bellonadan yada istikbaldi bende bakmıştım netten herşeyi çok güzel çok sade çok ferah allah mutlu mesut günler versin:KK16:

oturma odası istikbal benm salon takımımın aynısı:KK8:
maşallah herşey çok güzel güle güle otursunlar:nazar:

Son düzenleme:

aslında bu fotoların yarısını koyabildim ancak devamını da daha sonra ekledim ışıktan dolayı tabi renkler çok belli değil koltuk takımı krem, evin tamamı istikbalden iyi dilekleriniz için teşekkürler sizede nasip etsin rabbim

gule gule otursunlar in$allah, saglikli mutlu huzurlu bi yuvalari olsun ..

tek ki$ilik yatak ne için ben onu merak ettim :)

mutfağını beğendim bende ev çok güzel ama galiba ben çok sadeciyim herşey çok kaliteli özenerek uyumlu olmasına dikkat edilerek seçilmiş belli ama bana biraz ağır geldi özellikle salon ve yatak odası inşallah kızkardeşiniz mutlulukla eskitir güzel günler geçirir :KK16:

X