Nikah kizkardesime yaptigim ANI DEFTERI umarim begenirsiniz-yorumlarinizi bekliyorum

canım süper olmuş valla ya benımde kuzenımın sözü falan var ramazandan sonra bende onun için senın fıkırlerınden calıcam valla cok guzell ekekrıne saglık bende yapayım barı boyle bişey cok sevınır.....

cnm bu fıkırlerı hep saklıyorum akradasım evlendıgınde bende ona suprız yapıcam cok sagol canısı
cok guzel olmus kardesını kıskandım yaw(
not bızlerın yazılarını anı defterıne yazıp oyle vereblırsın kk dan anı :roflol:

opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bana canim benimopuyorumnanaktan
eminimki seninkiler daha bile güzel olur canim
sende paylasirsin artik yaptiklarini ki fikir olur hemde gözümüz gönlümüz aciliropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktantskler canimopuyorumnanaktan
yerimsenibenisine yaramasina sevindim canimyerimseniben
kaydirigubbakcemile5kiskanma nolur iste seninde ablan olurumkaydirigubbakcemile5
:roflol:ekledigin not una bayildim essem ya oruclu oruclu pek güldürdün balim be:roflol:

opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bana canim benimopuyorumnanaktan

eminimki seninkiler daha bile güzel olur canim

sende paylasirsin artik yaptiklarini ki fikir olur hemde gözümüz gönlümüz aciliropuyorumnanaktan
paylaşırım tabııkıde söz ve isteme bır arada olucak bızde ve rramazanın sonuna kadar da bıtırmem gerek bayramdan sonra olucak kısmetse hayırlısıyla o yuzden şimdi ben fıkıt toplayım yapınca tabııkıde paylaşırım sizlerle fıkırlerınız cok onemlı benımiçin canım benım ....

ama bunlar çok güzel ya çok beceriklisin canım ya bende kendim yapacm anı defterimi opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş incitanesi
ellerine sağlık
umarım hep güzel günnlerini yazmak kısmet olur kardeşine
allah sizlere kara gün göstermesinopuyorumnanaktan

valla bu defteri yapsa yapsa incitanemtuana yapar dedim esahtan sen çıktın :))
çok iyi kalpli bi ablasın
ben çok beğendim çok güzel olmus opuyorumnanaktan

canimsin
simdiden kolay gelsin sana canim
eminim daha güzellerini yaparsin tatlim benim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ama bunlar çok güzel ya çok beceriklisin canım ya bende kendim yapacm anı defterimi opuyorumnanaktan

:kedi::kedi::kedi:

canimsin cok cok tskler
güzel sözlerin icin
begendiysen ne mutlu bana
eminimki sen daha güzellerini yaparsin canim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq:rabbim gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:

çok güzel olmuş elinize sağlık. keşke benimde bir ablam olsaydısenağlamasenağlama

opuyorumnanaktansaolasinopuyorumnanaktan
:teselli:kiyamam sana ya ama yalniz diilsin canim benimde ablam yokdu basimda:1hug:
kim vurduya gittim hepkaydirigubbakcemile3
o yüzden kizkardesimde cok heveslendim herseyine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…