- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
yerimsenibenolur ama bir sartla sen buraya gelirsen egeryerimseniben
a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.a.s. geliyim ama çok uzaksın be canıma.s.a.s.a.s.
Şöyle 2-3 saattlik yolda değilki mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aa incimm süper olmuşlar ya eline saglık valla...opuyorumnanaktan
ne guzel dusunmussunz :) cok guzel olmus emeginize saglik
süper fikir harika olmuskaydirigubbakcemile5
canım süper olmuş valla ya benımde kuzenımın sözü falan var ramazandan sonra bende onun için senın fıkırlerınden calıcam valla cok guzell ekekrıne saglık bende yapayım barı boyle bişey cok sevınır.....
cnm bu fıkırlerı hep saklıyorum akradasım evlendıgınde bende ona suprız yapıcam cok sagol canısı
cok guzel olmus kardesını kıskandım yaw(
not bızlerın yazılarını anı defterıne yazıp oyle vereblırsın kk dan anı :roflol:
paylaşırım tabııkıde söz ve isteme bır arada olucak bızde ve rramazanın sonuna kadar da bıtırmem gerek bayramdan sonra olucak kısmetse hayırlısıyla o yuzden şimdi ben fıkıt toplayım yapınca tabııkıde paylaşırım sizlerle fıkırlerınız cok onemlı benımiçin canım benım ....opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bana canim benimopuyorumnanaktan
eminimki seninkiler daha bile güzel olur canim
sende paylasirsin artik yaptiklarini ki fikir olur hemde gözümüz gönlümüz aciliropuyorumnanaktan
paylaşırım tabııkıde söz ve isteme bır arada olucak bızde ve rramazanın sonuna kadar da bıtırmem gerek bayramdan sonra olucak kısmetse hayırlısıyla o yuzden şimdi ben fıkıt toplayım yapınca tabııkıde paylaşırım sizlerle fıkırlerınız cok onemlı benımiçin canım benım ....
ama bunlar çok güzel ya çok beceriklisin canım ya bende kendim yapacm anı defterimi opuyorumnanaktan
çok güzel olmuş incitanesi
ellerine sağlık
umarım hep güzel günnlerini yazmak kısmet olur kardeşine
allah sizlere kara gün göstermesinopuyorumnanaktan
çok güzel olmuş elinize sağlık. keşke benimde bir ablam olsaydısenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?