- Konu Sahibi incitanemtuana
kız sen ne becerikli bir hatunsun,süper olmuşopuyorumnanaktankız kardeşine ömür boyu mutluluklar diliyorumŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin hayatım sen,herşeyi düşünüyosun maşallah.Allah gönlüne göre versin canım yaa keşkem senin gibi bi ablam olsaymış.ne şanslı kardeşinopuyorumnanaktan
İncimmm harikasınnn çokk güzelll görünüyorr ellerinee emeğine sağlıkkk opuyorumnanaktanŞeniz
yegenim valla süper olmus kizalkisalkisalkis
kiz senin elinden ucanla kacan bilem kurtulmaz elinden her is geliyo masallah
eminim cimcimemde begenecek böyle güzel bir defter yapilmis el emegi verilmis görse ahanda böle olur:1shok:
canim ellerine emegine saglik süpersin:asigimpuyorumnanaktan
süper olmuş bayıldım. keşke benimde senin gibi ablam olsaydı. abla ben olduğum için her işimi kendim yapıom kimse bana sürpriz yapmıyo:)))))
artık bende kardeşime yaparım böyle şeyler napalım.
cok syk cok güzel olmus cok begendim
ellerine saglik ne güzel düsünmüssün
kıss inci ben çok begendim çok şık olmuş..
çok güzell olmuşşş
harikaaa olmuşşşş
gerçekten şanslı kardeşin çok ablacım
:roflol:çok kötüsün:roflol:bitanem gerçekten bayıldım muhteşem olmuşopuyorumnanaktanticarete döksene sen bu işi:jeyyar:
cok güzel olmus canim benim..
ne kadar düsünceli bir ablasin,kardesin seninle gurur duymali:)
Gzl olmuş bence kesin beğenir
valla bravo çok güzel olmuş ellerinize sağlık profesyonel bir elden çıkmış gibi duruyor..sevgili kardeşine mutluluklar
uyy kardesinn begenmesinde napsinnn
sheker gibi bir defter olmuss. ellerine saglik
Canım benim harbiden çok güzel ellerine sağlık
ellerina sağlık ama daha oft de topiğin adını görünce anladım sen olduğunu daha önce sepetinide görmüştümm
kardeşin güle güle kulansınnn
incicim ellerine saglık çok begendim ya keşke bana yapsaydın he he hre
süpersin aklına iyiki gellmiş...en güzel anılarını yazar inşallah dügün tarihi belli oldumu şeker......