• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah kizkardesime yaptigim ANI DEFTERI umarim begenirsiniz-yorumlarinizi bekliyorum

BILENLERINIZ VARDIR KK NIN GÜZELLERI
YENGEM GULLERDIYARIYLA BIRLIKDE KIZKARDESIME KINA SEPETI YAPMISDIK

http://www.kadinlarkulubu.com/kina-gecesi/293551-ad305m-ad305m-yapt305287305miz-k305na-sepeti.html

saolasun yengem arta kalan perdenin kumasini vermisdi bana
ve gecende bir kalin kapli defter alip dün kendi basima nikah ani defterini yapmaya karar verdim

ilk defa yaptim kendimce begendim:kedi:
ama sizlerin fikirleride benim icin cok önemli:enbuyukkk:
kizkardesim daha görmedi insallah oda begeniropuyorumnanaktan

a.s.ayirdiginiz zamaniniza.s.
a.s.ilginiz icina.s.
a.s.ve yorumlariniz icin simdiden tsk ederima.s.

BU ALDIGIM DEFTER

CtNO-1pa-1.jpg

BUDA KAPLADIKDAN VE SÜSLEDIKDEN SONRAKI HALI

CtNO-1pb-1.jpg

CtNO-1pc-1.jpg

BUDA SÜSLEMESI SAPLARI BELLI OLUYO DENEME AMACLI TAKDIM SABITLICEM DAHA KUSURUMA BAKMAYIN

CtNO-1pd-2_zvV2ABGX4s.jpg

ayy çok hoş,maşallah yeteneklisnkaydirigubbakcemile3,bana böyle bi anı defteri hediye edilse çok mutlu olurdum,eminim kardeşiniz de mutlu olur zemuszemus

Ayy çok güzel olmuş, elinize sağlık. Bir ablam olmamasının eksikliğini bir kez daha yaşıyorum, yok ki bir ablam bana da böyle ciciler hazırlasın :1no2:

2 kere aynı mesaj gelmiş sayfada sorun vardı yenile dedim bir süre sonra meğer ilk mesajım gitmiş.

Son düzenleme:
Ayy çok güzel olmuş, elinize sağlık. Bir ablam olmamasının eksikliğini bir kez daha yaşıyorum, yok ki bir ablam bana da böyle ciciler hazırlasın :1no2:

opuyorumnanaktancanim cok tskleropuyorumnanaktan
bizimde kaderimiz bu demekki
benimde ablam yokdu
banada yapanim yokdu malesef
simdiki aklim olsaydi kendim yapardim
napalim kader

Back