• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah kizkardesime yaptigim ANI DEFTERI umarim begenirsiniz-yorumlarinizi bekliyorum

yegenim valla süper olmus kizalkisalkisalkis
kiz senin elinden ucanla kacan bilem kurtulmaz elinden her is geliyo masallah:nazar:
eminim cimcimemde begenecek böyle güzel bir defter yapilmis el emegi verilmis görse ahanda böle olur:1shok:
canim ellerine emegine saglik süpersin:asigim:opuyorumnanaktan

süper olmuş bayıldım. keşke benimde senin gibi ablam olsaydı. abla ben olduğum için her işimi kendim yapıom kimse bana sürpriz yapmıyo:)))))
artık bende kardeşime yaparım böyle şeyler napalım.

ellerina sağlık ama daha oft de topiğin adını görünce anladım sen olduğunu daha önce sepetinide görmüştümm
kardeşin güle güle kulansınnn

incicim ellerine saglık çok begendim ya keşke bana yapsaydın he he hre
süpersin aklına iyiki gellmiş...en güzel anılarını yazar inşallah dügün tarihi belli oldumu şeker......

opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan
begendiysen ne mutlu bana
normal yapisdiriciyla gerdire gerdire yapisdirdim
ama kademe kademe yaptim
üstüne kuruyana kadar agirlik koydum ki iyice tutsun diye
ben beyaz defter bulamadigim icin önce beyaz kagitla kapladim altini
sonra kumasi gecirdim

sağol ablam yapıcağım zaman çok lazım olucak bu bilgi.
teşekkür ederim opuyorumnanaktan

yanii nedesemmmmki ya süper olmuş cnmmmmmmmmmmmmmmmmmm hatta süper kelimeis bile az kalıyo:):):)ellerine sglık:)

ayyy çok güzel olmuş yaa keşke benimde bi ablam olsaydı beni böyle düşünen

harika canım tebrikler süper olmuş kardeşin beğenmezze bana yollarsın boşa gitmesin yani heeeeee:)))))

canim ya,ne becerikli,ve bir o kadarda düsünceli birisin.cok güzel olmus.bunda da marifetini göstermissin ya inciparem,Şenizbravo sana.ellerine saglik.kardesin bayilacak buna.opuyorumnanaktan

Back