kızkardeşim kaza yaptı çok kötü durumda dualarınızı eksik etmeyin lütfenn............

Allahim birdaha yasatmasin guzelim izleri falan takmasin kafasina bir pisikologa da gitsin rahatlar
cani sag ya
oda gecer cnm simdi nelere care var bir ölüme yokkkk

haklısın canım bi ölüme çare yok buna şükürler olsunn..psikolga gidicek canım sanırım pazartesi..

son durum nedir canım .nasıl oldu kardeşin umarım iyidir sıkıntılarını biraz olsun atmıştır....

son durum nedir canım .nasıl oldu kardeşin umarım iyidir sıkıntılarını biraz olsun atmıştır....

son durum daha iyi canım ama ben 10 gündür görmüyorum yüzü ne halde bilemiyorum ama 1 sene böyle sürecekmiş 1 senenin sonunda dişleri yapılacak ve bi ameliyat daha olabilirmiş çenesini pek hissetmiyormuş

son durum daha iyi canım ama ben 10 gündür görmüyorum yüzü ne halde bilemiyorum ama 1 sene böyle sürecekmiş 1 senenin sonunda dişleri yapılacak ve bi ameliyat daha olabilirmiş çenesini pek hissetmiyormuş

Buna şükür Deryacım.
Allah beterinden saklasın.
İnş en kısa zamanda hem beden hem de ruh sağlığına kavuşur.

Buna şükür Deryacım.
Allah beterinden saklasın.
İnş en kısa zamanda hem beden hem de ruh sağlığına kavuşur.

inş hülyacım ya amin canım beden sağlığına kavuşsa ruh sağlığıda düzelir gibime geliyo şu anda çok kötü durumu çünkü

inş hülyacım ya amin canım beden sağlığına kavuşsa ruh sağlığıda düzelir gibime geliyo şu anda çok kötü durumu çünkü

Amin amin inş.
Daha çok genç, Allah'ın izniyle atlatacaktır sizlerin desteğiyle...

yemek falan yiyebiliyomu peki.hatırladığım kadarıyla daha önce dişlerinin kırıldığını söylemiştin çenesinide hissetmiyomuş sulu şeylerlemi besleniyo

yemek falan yiyebiliyomu peki.hatırladığım kadarıyla daha önce dişlerinin kırıldığını söylemiştin çenesinide hissetmiyomuş sulu şeylerlemi besleniyo

evet canım dişlerinde kırık çok yemekte çok yiyemiyo sulu gıdalarla besleniyo yani çenesini zorlyacak bişey yiyemiyo hem acıyo hemde öyle çenesini bizim gibi hissetmiyo onun düzelmesi filan işte 1 sene sürermiş

zaman her şeyin ilacıdır canım bu bir süreç her şey düzelecek
allahtan kalıcı bir şey değil bu günlerde geçecek allah yardicınız olsun.

ALLAHIM acil şifalar versin temmuz ayında kardeşimde çok ağır trafik kazası geçirdi
neler hissettiğini az çok anlıyorum
umarım en kısa zamanda iyileşirler bu kötü günleri unutursunuz

Allah'ım kızkardeşine ve onun eşine tez zamanda şifa versin.. acılarını hafifletsin, tez vakitte ayağa kalksınlar inş..
AMİN

Rabbim şifa versin kardeşine canım allahım acılarını göstermesin işşallah sag saglim dönerler evlerine işşalah dualarım onlarla

canım Allah'tan acil şifalar diliyorum. Rabbimizin bir imtihanı bu. Sabretmek lazım. Ama merak etmeyin insan vücudu gerçekten muazzam bir yapıda, en geç 1 seneye kadar kendini toparlar, eski günlerine geri döner.
Benim arkadaşım da tır'a girmişlerdi, neler yaşadılar, yoğun bakımda kaldı eşi, kayınvalidesi ama çok şükür 6 ay sonra yine eskisi gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…