- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
-
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
canlarım mekanları cennet olsun babalarınızınn....
bizimkilere de allah uzun ömür versin inşallah...
hürremcim şiirin çok güzel..allah sana bolll sabırlar versin..insanın yakınını kaybetmesi çok zor bir durum.. mekanı cennet olsun
Kizlar Hepinizin Başi Sağolsun.. Mekanlari Cennet Olur Inşallah. Hürremciğim şiirin çok Güzel Canim Ellerine Sağlik.
hürremcim çok güzelmiş....
Hürremim canım benim şiirin çok güzel .çok duygulandım okuyunca CANIM ALLAH SABIRLAR VERSİN SANA,DAYANMA GÜCÜ VERSİN,Mekanı cennet olur inşallah.aminn
başınız sağ olsun arkadaşlar çok şanslısınız babanızı tanımışsınız onunla büyümüşsünüz benim babam annem bana hamike iken vefat etmiş ben baba duygusunu hiç bilmiyorum rüyamda bile hiç görmedim keşke görebilseydim babacığımı
valla ağlattınız beni bende babacığımı kaybedeli 11 sene oldu ama hala dün gibi Rabbim babalarımızında bütün cem-i cümle ölmüşlerimizinde yerini mekanını cennet eylesin çok şükürki imanı olan insanlarız Allahtan gelip yine Allaha döneceğimizin bilincindeyiz yoksa bu acılara insan dayanamazdı Rabbime şükürki sabrını veriyor çok şükür daima şükür
sağol hürremciğim hepimizin başı sağolsun Allah geride kalan analarımıza bizlere sevdiklerimize ömür versin Allahtan geldin ve yine ona döneceğiz bu umutla yani kavuşma umuduyla teselli buluyorum ben sonuçta hepimiz faniyiz 11 sene oldu ama hala babamın resmini elime alıp herdaim bakamıyorum sanki dün ölüm haberini almış gibi oluyorum ve abartısız hastanelik olacak kadar ağlıyor harap oluyorum çokşükürki yüce mevlam sabrını veriyor ferahlığını koyuyor yüreklerimize çok şükür çokkkk
babamsız bir hayat düşünemiyor. Allah yardımcın olsun.... Allah onların acısını göstermesin ....
canım babanın mekanı cennet olsun hepimiz bigün oraya gidicegiz inşallah kaybettiklerimisle orda buluşuruz..