kızından babasına............BABAMMMMMMM.....

Kizlar Hepinizin Başi Sağolsun.. Mekanlari Cennet Olur Inşallah. Hürremciğim şiirin çok Güzel Canim Ellerine Sağlik.

Hürremim canım benim şiirin çok güzel .çok duygulandım okuyunca CANIM ALLAH SABIRLAR VERSİN SANA,DAYANMA GÜCÜ VERSİN,Mekanı cennet olur inşallah.aminn

Hürremim canım benim şiirin çok güzel .çok duygulandım okuyunca CANIM ALLAH SABIRLAR VERSİN SANA,DAYANMA GÜCÜ VERSİN,Mekanı cennet olur inşallah.aminn

amin balım amin......
çok zor ... rabbim kimseye yaşatmasın....
ben babamı çok ama çok özlüyorum ....

başınız sağ olsun arkadaşlar çok şanslısınız babanızı tanımışsınız onunla büyümüşsünüz benim babam annem bana hamike iken vefat etmiş ben baba duygusunu hiç bilmiyorum rüyamda bile hiç görmedim keşke görebilseydim babacığımı

ayyyy... çok fena.....
dediğin gibi bizler şanslıyız.....
seninde kaderinde böle bişi yaşamak varmış kardeşim ... keşke böle olmasaydı ama kader..
rabbim hepimize sabırlar versin... mekanları cennet olsun.....nur içinde yatsınlar inşallah...

valla ağlattınız beni bende babacığımı kaybedeli 11 sene oldu ama hala dün gibi Rabbim babalarımızında bütün cem-i cümle ölmüşlerimizinde yerini mekanını cennet eylesin çok şükürki imanı olan insanlarız Allahtan gelip yine Allaha döneceğimizin bilincindeyiz yoksa bu acılara insan dayanamazdı Rabbime şükürki sabrını veriyor çok şükür daima şükür

ayyy canım benim.....benssenb; başın sağ olsun...
nuriçinde yatsın inşallah babacığın... seneler geçiyor... sayısı önemli diiil. ama acı hep taze...bitmiyor...
çok özleniyor....hemde çok...
ben ilk anda nefes alamıyacağım sandım ... bende artık yaşamayacağımı sandım... ama öle diilmiş hayat devam etti bi şekilde...
rabbim sabrını verdi...
her hafta babacığımı ziyaret ediyorum.... babacığımla konuşuyorum...ama her seferinde ağlıyarak eve dönüyorum...
ahhhh ahhhhh... daha 56 yaşındaydı ....senağlama

sağol hürremciğim hepimizin başı sağolsun Allah geride kalan analarımıza bizlere sevdiklerimize ömür versin Allahtan geldin ve yine ona döneceğiz bu umutla yani kavuşma umuduyla teselli buluyorum ben sonuçta hepimiz faniyiz 11 sene oldu ama hala babamın resmini elime alıp herdaim bakamıyorum sanki dün ölüm haberini almış gibi oluyorum ve abartısız hastanelik olacak kadar ağlıyor harap oluyorum çokşükürki yüce mevlam sabrını veriyor ferahlığını koyuyor yüreklerimize çok şükür çokkkk

ahhh canım amminnnnnnnnnnn...............
rabbim geride kalan sevdiklerimize uzun ömürler versin inşallah...
acılarını bize göstermesin.....
ahhhh canım benim....acıları hiç dinmiyorki..... aradan kaç yıl geçerse geçsin....senağlama

babamsız bir hayat düşünemiyor. Allah yardımcın olsun.... Allah onların acısını göstermesin ....

babamsız bir hayat düşünemiyor. Allah yardımcın olsun.... Allah onların acısını göstermesin ....

amin canım amin..
babacığının kıymetini bil.... hayattayken bol vakit geçir iyi değerlendirin... ilk fırsatta babanla ailenle ol...ancak kaybedince keşke deniyor keşke dememek için işte de.. ve her fırsatı değerlendir..... allah anneni babanı sana bağışlasın senide onlara....:a015:

canım babanın mekanı cennet olsun hepimiz bigün oraya gidicegiz inşallah kaybettiklerimisle orda buluşuruz..

allah rahmet eylesin canım bir dağın çöküşünü görmek inan çok acı babamı 2004 yılında kaybettim ölürüm sandım boğazıma birşeyler düğümledi artık herşey bitti dedim onun yokluğu bir şimşek gibi çaktı yüreğime evimizin direği bereketi her şeyimizmiş meğer yanımızdayken anlamıyormuş insan kıymetini biliyorsun ama onun seni koruyan bir dağ olduğunu farkedemiyorsun tam sular durulmaya başladı acımızı hafifletecek annemiz var derken 1 yıl sonra onuda kaybettik işte sözlerin bittiği an iki dağ iki çınar tutunduğun ağaç kesildi erozyon başladı öyle iki ölümki haytta beraber yaşayıp ölümü bile beraber tatmak bu olsa gerek annemin ölümünde sanki tarih tekerrür ediyordu ben bu anı daha önce yaşamıştım hemde aynısını birebir ölüm şekilleri ölüm anları kabre konasıya kadar yaşanan herşey aynı mezarları bile birkaç adım herşey rabbimin takdiri bu anlattıklarımı yaşamış belki binlerce insan var ama o an sanki sadece ben yaşadım ölüm sadece bizim eve geldi sanki o an dünya durdu ama şimdi biliyorumki bunu yaşayan herkes ve yaşayacak işte ölüm tek gerçek yine dertlendim bak hürremcim
RABBİM GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN

Hepinizin başı sağolsun şiiri ağlayarak okudum seneler geçsede acı azalmıyor bunu yaşayanlar biilyormus şimdi sevdiklerimize sıkı sıkı sarılmanın zamanı ,kalp kırmamanın çünkü biz dunyanın 3 gunluk oldugunu öğrendik benim babam ölmezdi bizi bırakıp gitmezdi ama gitti elimizde olan herşeyin kıymetını bilelimm ben evlendiğimde babam yoktu kardeşimin sünnetinde şimdi hamileyim ve o torununuda göremeyecek canımm babam nur içinde yat seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…