kızından babasına............BABAMMMMMMM.....

EWET CANIM ... ÇOK ZOR ... VE SEN DAHA DA ZORUNU YAŞAMIŞSIN..
SANKİ DÜNYA DURDU DEĞİLMİ... HER ŞEY UĞULDAMAYA BAŞLADI...
ben de nefes alamadım... herşey şaka gibiydi,gerçek diildi sanki...babam uzun bi yolculuğa çıktı ve geri gelecek inan hala öle teselli buluyorum...
oysa her hafta kabrinr gidiyorum.... babacığımla konuşuyorum... dağılmış bi şekilde eve geri geliyorum....bazen rüyalarıma geliyor ... enson...geçen akşamlarda geldi.. ama hiç konuşmadı rüyamda babama sarılıyordum... ve babam saati gösterdi,baktım saat 4:00 dı
nedense birden uyandım sanırım eşim yüzünden ve rüya bozuldu eşime nasıl kızdım .. ve İNANILMAZ OLAN SAAT GECE 4:00 I GÖSTERİYORDU...
ÇOK FENA OLDUM ÇOKKK...senağlama
ancak senin gibi yaşayan beni anlar...
sen daha büyük acı yaşamışsın ya rabbim ne zor .... :a015:

ayyy ... ağladım bende yaaa..
BENİM BABAM ÖLMEZ...
bende bunu çok sölerdim... ama malesef ....
neler yaşayacaktık oysa bereber daha....doymadım babacığım ....
babam daha 56 yaşındaydı....
biraz daha olsaydı ne olurdu sanki... ama takdir-i ilahi böle yazılmış ama erken ama geç
her canlı bir gün ölümü tadacak.... :a015:

haklısın hürrem bize onları dualarımızda yaşatmak düşüyor unutmayalım biz dua ettıkce amel defteri kapanmaz ana ve babaların bol bol dua edelim

ama hayat devam ediyor acıları unutulmuyor unutulmazda bende hergün rüyamda annemi babamı görüyorum ve sabah olupta uyanınca inan çok kötü hissediyorum kendimi öyle gerçek gibi yaşıyorumki rüyalarımı ama onlara dua etmekten başak bir şey gelmiyor elimden allah bu acıyı yaşayan herkese sabır versin 4 yıldır bir yanım hatta iki yanım hep eksik ne lursa olsun onlar için ayakta durmalıyız onların rahat ve huzur içind yatmasını sağlamalıyız

ewet çok haklısın canım... burada büyükler de bana çok ağlama ... babanı huzursuz edersin diyorlar..... demek gerçek payı var... ama elde diiil.. çok özlüyorum...
şimdi bide seni düşündüm ve senin yerine hissetmeye çalıştım kendimi.... ayyy canım yaaaa çok zor hem ana hem baba.... ben ne yapacağım .... anneme bişi olmasın ... tek dayanağım o... arkamdaki güç.....:a015:

haklısın hürrem bize onları dualarımızda yaşatmak düşüyor unutmayalım biz dua ettıkce amel defteri kapanmaz ana ve babaların bol bol dua edelim

ewet Mineciğim....şu anda elden başka bişi gelmiyor.... sadece dua...dua...
ama hala babacığımı nasıl kurtaramadık ... nasıl yaşatamadık... neden bişi yapılamadı... bunu sorguluyorum elimde olmadan... babam acilde müdahaledeyken, dr çıktı biz dr yanına gittik nesıl diye sorduk iyileşecek değilmi dedik... dr bize ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ dedi... ve babacığımın 15 dakika sora hakkın rahmetine kavuşmuş olduğu sölendi ... düşündükçe çıldırıyorum...keşke dr olsaydım belki bişiler yapabilirdim babacığım için ....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…