- 14 Aralık 2007
- 5.323
- 31
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
allah rahmet eylesin canım bir dağın çöküşünü görmek inan çok acı babamı 2004 yılında kaybettim ölürüm sandım boğazıma birşeyler düğümledi artık herşey bitti dedim onun yokluğu bir şimşek gibi çaktı yüreğime evimizin direği bereketi her şeyimizmiş meğer yanımızdayken anlamıyormuş insan kıymetini biliyorsun ama onun seni koruyan bir dağ olduğunu farkedemiyorsun tam sular durulmaya başladı acımızı hafifletecek annemiz var derken 1 yıl sonra onuda kaybettik işte sözlerin bittiği an iki dağ iki çınar tutunduğun ağaç kesildi erozyon başladı öyle iki ölümki haytta beraber yaşayıp ölümü bile beraber tatmak bu olsa gerek annemin ölümünde sanki tarih tekerrür ediyordu ben bu anı daha önce yaşamıştım hemde aynısını birebir ölüm şekilleri ölüm anları kabre konasıya kadar yaşanan herşey aynı mezarları bile birkaç adım herşey rabbimin takdiri bu anlattıklarımı yaşamış belki binlerce insan var ama o an sanki sadece ben yaşadım ölüm sadece bizim eve geldi sanki o an dünya durdu ama şimdi biliyorumki bunu yaşayan herkes ve yaşayacak işte ölüm tek gerçek yine dertlendim bak hürremcim
RABBİM GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN
EWET CANIM ... ÇOK ZOR ... VE SEN DAHA DA ZORUNU YAŞAMIŞSIN..
SANKİ DÜNYA DURDU DEĞİLMİ... HER ŞEY UĞULDAMAYA BAŞLADI...
ben de nefes alamadım... herşey şaka gibiydi,gerçek diildi sanki...babam uzun bi yolculuğa çıktı ve geri gelecek inan hala öle teselli buluyorum...
oysa her hafta kabrinr gidiyorum.... babacığımla konuşuyorum... dağılmış bi şekilde eve geri geliyorum....bazen rüyalarıma geliyor ... enson...geçen akşamlarda geldi.. ama hiç konuşmadı rüyamda babama sarılıyordum... ve babam saati gösterdi,baktım saat 4:00 dı
nedense birden uyandım sanırım eşim yüzünden ve rüya bozuldu eşime nasıl kızdım .. ve İNANILMAZ OLAN SAAT GECE 4:00 I GÖSTERİYORDU...
ÇOK FENA OLDUM ÇOKKK...senağlama
ancak senin gibi yaşayan beni anlar...
sen daha büyük acı yaşamışsın ya rabbim ne zor .... :a015: