- 14 Aralık 2007
- 5.323
- 31
-
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
canım benim babanı çok özlemişsin sanırım mekanı cennet olsun inşallah babanın herkesin bir özlediği var uzaklarda çok acı olsada allah dayanma gücünüde veriyor çok üzme kendini lütfen
bende babamı 1 yıl oldu kaybedeli,,,,, hayattaki tek dayanağım ,,, yaslandığım tek dağ idi o,,,, onsuzluk çok zor,,,, şiirin beni çok duyguladırdı,,,ben de senin gibi babamı çoookkk özledim
Merhaba Arkadaşlar bende geçtiğimiz Ağustos ayında kaybettim babacığımı halen inanamıyorum bazen dalıp gidiyorum sanki hiç gitmemiş yine her zaman olduğu gibi arkamdaymış bir yerden çıkıp gelecekmiş gibi geliyor.2 aylık hamileydim babamı kaybettiğimde tarifi cidden imkansız bir acı allahım bundan kötü acılar yaşatmasın kimselere.Şimdi tek dayanağım Annem Eşim ve yaklaşık 20 gün sonra Allahın izniyle aramıza katılmasını beklediğimiz oğlum...
Rabbim bana onların acısını göstermesin inşallah.. Hepinizin Başısağolsun Allahım geride kalanlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.... AMİN..
Hürremcim şiirin gerçekten beni çok duygulandırdı çok sağol,aynı acıları yaşamış biri olarak seninde başınsağolsun..
Sevgiler..
kızlar hepinizin başı sağ olsun allah mekanlarını cennet sizinde ömrünüzü uzun etsin....
hürremcim maşallah kız ne zaman okudun onu inşallah benım dedıgım gıbı son derece tıtız bı sekılde okumussun ben senın duanı yapıcam merak etme belkı bu gunlerde sıteye gıremem haberın olsun ama bugun duanı hemen yapıcam yuce allah nıyetını kabul etsın canım.....
hürremcim şiirin çok güzel ve duygulu allah başka acılar göstermesin cnm eminimki çok zordur allahım geride kalanlara sğlıklı ömürler nasip etsin tekrardan başın sağolsun rabbim sabırlar versin cnm
canım benim babanı çok özlemişsin sanırım mekanı cennet olsun inşallah babanın herkesin bir özlediği var uzaklarda çok acı olsada allah dayanma gücünüde veriyor çok üzme kendini lütfen