kızından babasına............BABAMMMMMMM.....

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
BABA.........
mutluymuşsun,gülüyormuşsun giderken sonsuzluğa sessizce...
öyle dediler,inanamadım bu son gidişine.....
günler sonra yeni gördüm seni düşümde...
gülümsemeni izledim sadece sessizce....

öyle yeşildiki gözlerin,derin derin bakarken
bakma öyle ne olur o son bakışı sezdirme,
GİTME...

uyansam bilirim yoksun,soğuk gelir düşlerim...
uyanmak istemez hassas bedenim..
batar kırıkları yorgun ellerinin,
sıkar yüreğimi dayanmaz ,dayanamaz kırılır kalbim...

düşlerim karışırken korkularıma
yaşamla ölüm arasında,
incecik o çizgide dolaşıyorum....
perdelerim kapanırken akşamlara...
yapayalnız bu hüzünle yaşıyorum....

ŞİMDİ GİTTİN....
Ama giderken düştün kor gibi yüreğime...
Nereden çıktı sanki bu gitmek?
Seni bu kadar çok sevdiğim halde......
BABA..........
NE OLUR GİTME....!
NE OLUR UYANDIR BENİ,
HEPSİ KABUSTU DE..........

SENİ ÇOK SEVEN DAİMA SEVECEK OLAN
HASSAS KIZIN
DUYGUSAL KIZIN
SENİ SEVİYORUM BABACIĞIM.
HÜRREM2000
27 OCAK 2007
senağlama

canım benim babanı çok özlemişsin sanırım mekanı cennet olsun inşallah babanın herkesin bir özlediği var uzaklarda çok acı olsada allah dayanma gücünüde veriyor çok üzme kendini lütfen

bende babamı 1 yıl oldu kaybedeli,,,,, hayattaki tek dayanağım ,,, yaslandığım tek dağ idi o,,,, onsuzluk çok zor,,,, şiirin beni çok duyguladırdı,,,ben de senin gibi babamı çoookkk özledim

canım benim babanı çok özlemişsin sanırım mekanı cennet olsun inşallah babanın herkesin bir özlediği var uzaklarda çok acı olsada allah dayanma gücünüde veriyor çok üzme kendini lütfen

canım; doğru çok özledim........amin inşallah mekanı cennettir.....senağlama

bende babamı 1 yıl oldu kaybedeli,,,,, hayattaki tek dayanağım ,,, yaslandığım tek dağ idi o,,,, onsuzluk çok zor,,,, şiirin beni çok duyguladırdı,,,ben de senin gibi babamı çoookkk özledim

seninde başın sağ olsun.... mekanı cennet olsun.....neredeyse aynı zamanlarda yitirmişiz babalarımızı....ben 1 ocak 2007 kurban bayramın da yitirdim babacığımı.....seni çok iyi anlıyor ve duygularını paylaşıyorum.....senağlama

Merhaba Arkadaşlar bende geçtiğimiz Ağustos ayında kaybettim babacığımı halen inanamıyorum bazen dalıp gidiyorum sanki hiç gitmemiş yine her zaman olduğu gibi arkamdaymış bir yerden çıkıp gelecekmiş gibi geliyor.2 aylık hamileydim babamı kaybettiğimde tarifi cidden imkansız bir acı allahım bundan kötü acılar yaşatmasın kimselere.Şimdi tek dayanağım Annem Eşim ve yaklaşık 20 gün sonra Allahın izniyle aramıza katılmasını beklediğimiz oğlum...
Rabbim bana onların acısını göstermesin inşallah.. Hepinizin Başısağolsun Allahım geride kalanlara sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.... AMİN..

Hürremcim şiirin gerçekten beni çok duygulandırdı çok sağol,aynı acıları yaşamış biri olarak seninde başınsağolsun..
Sevgiler..

rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasib etsin inşallah...... keşke babacığın sağ olaydıda torununu göreydi.....
rabbim herşeyi gönlüne göre versin....

Hürremcim şiirin gerçekten beni çok duygulandırdı çok sağol,aynı acıları yaşamış biri olarak seninde başınsağolsun..
Sevgiler..

canım benim....beni anladığını biliyor ,hissediyorum....seninde başın sağ olsun.... rabbim geride kalanlara sabırlar ihsan etsin... mekanları cennet olsun.......
kucak dolusu sevgiler........

kızlar şiirime gösterdiğiniz ilgi beni çok mutlu etti teşekkürler hepinize....
benim için çok değerli olan babacığıma yazdığım şiir ....
daima kalbimdesim canım babacığım....:a015:

kızlar hepinizin başı sağ olsun allah mekanlarını cennet sizinde ömrünüzü uzun etsin....

kızlar hepinizin başı sağ olsun allah mekanlarını cennet sizinde ömrünüzü uzun etsin....

zeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
bende seni arıyordum ben bitirdim duamı bağışlayabilirmisin ?

canım allah razı olsun .... mekanları cennet olsun....
dualarımız ışık olsun........rabbim böle karralamış böle olsun.....senağlama

hürremcim maşallah kız ne zaman okudun onu inşallah benım dedıgım gıbı son derece tıtız bı sekılde okumussun ben senın duanı yapıcam merak etme belkı bu gunlerde sıteye gıremem haberın olsun ama bugun duanı hemen yapıcam yuce allah nıyetını kabul etsın canım.....

hürremcim şiirin çok güzel ve duygulu allah başka acılar göstermesin cnm eminimki çok zordur allahım geride kalanlara sğlıklı ömürler nasip etsin tekrardan başın sağolsun rabbim sabırlar versin cnm

amin.... gecemi gündüzüme kattim gayet titizlikle okudum.... rabbim kabul etsin...:a015:

badecim teşekkürler ederim ... allah razı olsun.....rabbim herşeyin hayırlısını versin...:a015:

Sen Beni Mahvediyorssun Yazdigin Siirlerinle Ne Guzel Sey Duygularini Siir Satirlarina Dokebilmek Cok Hassas Bir Insan Oldugun Belli Ne Mutlu Babana Ki Evladina O Kadar Sevgi Verebilmis Ve Ne Mutlu Sana Ki Sende O Kadar Sevebilmissin Babani Nur Icinde Yatsin Baban Guzelim Allah Geride Kalanlara Sabir Versin

canlarım mekanları cennet olsun babalarınızınn....
bizimkilere de allah uzun ömür versin inşallah...

hürremcim şiirin çok güzel..allah sana bolll sabırlar versin..insanın yakınını kaybetmesi çok zor bir durum.. mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…