Kızına Lal ismini koyan var mı ?

geve

EGEM
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
92
4
96
47
Diğer
kızlar 17 haftalık hamileyim doktorum %1 veya 2 yanılma payıyla kız olduğunu söyledi şimdi sıra ismide:)ben kız olursa lal koymayı çok istiyordum fakat ismin anlamı kötü dili tutulmuş dilsiz anlamına geliyor ama şapkalı a ile yazıldığında aşkı temsil eden parlak kırmızı değerli bir taş anlamında hadi ilk anlamını saymayalım fakat çocuk nüfus dahil çoğu kayıtta şarkasız a olarak yazılıcak çok kararsız kaldım siz olsanız koyarmıydınız yada kızı lal olan bayanlar hadi cesaret verin bana:)

ben çok istemiştim ama seninle aynı nedenden vazgeçmiştim sonra cinsiyetini öğrendik erkekmiş :) tabi direk elenmiş oldu.
lâl çok güzel bir isim bence bide rüya harika geliyo kulağıma
ismini çağıranlar lal diye okumazsa dilsiz anlamına da gelmez ama bizim milletimiz malum :(
bencede 2. isim olarak hoş olur

geve cim bence koyma arkadaşında dedigi gibi milletimiz malum
güzelbir isimbul bence isim çok önemli kişiliginede sirayet eder ben kızımın ismini çok fazla düşündüm ama sonunda aslı koydum hala çok pişmanım :43: sende sonradan pişman olma

Kulağa gerçekten güzel gelio ama anlamı...
Koyma bence zamanında anneme de nalan ismini düşünüolarmış onun da anlamı inleyen feryad eden diye koymamışlar anlamı önemli gerçekten

Kusura bakmayın ama lal kelimesinin anlamı direk dilsiz demek. Sen bence o ismi koyma canım. Birçok kişinin bu isimle alay ettiğine şahit oldum. Sen bilirsin tabiki.

bu isim konusunu epey arastirdim
nihat hatipoglu nun soylediklerini de dinledim
anne babaya dusen, cocuguna guzel anlamli bir isim koymaktir demisti
ben bir kez daha dusun koyacagin ismi derim

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

bende cok seviyorum lal ismini. kizim olursa koyarim diye düsünmüstüm bende cok.

ama anlami gercekten hos degil.

bende pek begenmedım cocuklara ısım koyarken sadece bızım begendıgımız degıl ılerıde cocugunuz her ortamda o ısmı rahatca kullancagını dusunmektır bence

lal isiminin anlamı bir tarafa, söylenişi zor bence. düşünsenize laaall diye seslendiğinizi, dili baya zorluyor..

hic gusel isim degil igrenc...o ne be lalll anlamida sagir zatennn....baska isimmi kalmadi

bu nasıl bir konuşma tarzıdır inananmıyorum yaaa!!!herşeyin bir adabı var forumdaki herkes ne kadar güzel konuşmuş tartışmış sorunlumusun nesin yaaa!!!bu arada senin adını çok merak ettim bi ezikliğinmi varda bu kadar tepki verdin???

kızlar hepinize çok teşeşkkür ediyorum saygıyla verdiğin cevaplardan dolayı anlamı cidden kötü haklısınız peki bi kaç alternatifim daha var bu isimleri oylarmısınız?
ada
su
naz
sizce hangisi güzel yada başka bildiğiniz 3 harfli kız ismi varmı?

Back
X