- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nil Su ikisi birlikte yakışıyor bence, enerjisi de güzel. Düşündüğüm isimler arasındaNil isminin yanına hangi isim uygun olur sizce?
Esila güzel ama elisa testi diye bir test var yanlış hatırlamıyorsam evlenmeden önce de yapılıyor hatta. ama esila da karar kılmışsınız sanırım şimdi farkettimBenim oğlumun ismi efrah kız olursa da ferah . esila . Elisa . yada mirsu düşünüyorum tabi daha ortada birsey yok :)
malesef canım öyle olmadı cinsiyetimiz erkek ve miraç koyuyoruz :)Esila güzel ama elisa testi diye bir test var yanlış hatırlamıyorsam evlenmeden önce de yapılıyor hatta. ama esila da karar kılmışsınız sanırım şimdi farkettim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım, miraç çok güzel kutsal bir isim.malesef canım öyle olmadı cinsiyetimiz erkek ve miraç koyuyoruz :)
teşekkür ederim canımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım, miraç çok güzel kutsal bir isim.
Serra ismi heryerde Arapça olarak geçiyor ama geldiği yer Portekiz, Katalanya ve İtalya. Sierra dağından geliyor ve bir İspanyol ismi. İngilizler de kullanıyor. Haberiniz olsun...
lina yabanci isim.. pelin akıl ikiz kızlarina alin ve lina koyacakmiş.Lina çok güzell :)
ben sıkıldım arya alya heryerde öle. bune ya dedim ben eski isimleri seviyorum.Umarım artık 2019 da alya ismini koymayı bırakırsınız artık
Anlami nedir canımBenim kızımın adi Meva olacak
Cennet demek Cennet-ül Meva olarak geçiyor ama şuan kararsızım.Anlami nedir canım
Benim kızımın adı da Lina evet yabancı kökenli yani arapça.. ama türkiyede kullanılan isimlerin çoğu arapça yada farsça zaten öz türkçe isim pek kullanılmıyor maalesef..lina yabanci isim.. pelin akıl ikiz kızlarina alin ve lina koyacakmiş.
Mesajınızı bana cevap olarak yazdığınızı düşündüm. Evet bazılarını kendi dilimize uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Mesela verdiğiniz örnekte Ahmad'ı bilmiyorum ama Kuran da Ahmed olarak geçen isim bizde Ahmet olarak kullanılıyor ama bu onun arapça kökenli olmasını değiştirmiyor anlamı belirtilirken yine arapçadaki anlamı söyleniyor türkçe bir anlam verilmiyor..Evet, ülkemizdeki çoğu isim Arapça veya Farsça kökenli ama Türk diline uygun hale getirilmiştir.
Mesela Ahmad değil, Ahmet/Ahmed diye kullanırız biz.
Lina ise yanlış kullanılıyor aslında. Kur'an-i Kerim'e baktığımızda da Lina kelimesinin Türkçeye Line olarak geçtiğini görüyoruz.
Tahminimce Carolina, Elina gibi Avrupai isimleri çağrıştırdığı için popüler oldu Lina. Ben sevmiyorum bu ismi. Çok özenti duruyor.