Kızına Lal ismini koyan var mı ?

bence ada güzel
nil de hoş
lina isminide seviyorum ben
ALLAH analı babalı büyütsün prensesini:nazar:

canim ben kizima hamileyken erkek saniyordum ada koyacaktik dogurana kadar Ada dedm kiz olunca vazgectik dunya su koyduk

ben Ela isminide cok seviyorum Ada ismide cok guzel .. Ada cevremde cok diye koymamistim

ada ismini onaylıyorum, nil ismi de hoş bence. anlamı da çok güzel.

bir fikir olsun diye düşünürsen kuzenimin ismi İDA , anlamı ne bilmiyorum.belki onu da düşünebilirsin.

su ismi dalga konusu olmaya çok açık bir isim, ayağıma kara sular indi, bir içimlik su vs.. gibi

o nedenle su ismini ele bence.

ada ismini onaylıyorum, nil ismi de hoş bence. anlamı da çok güzel.

bir fikir olsun diye düşünürsen kuzenimin ismi İDA , anlamı ne bilmiyorum.belki onu da düşünebilirsin.

su ismi dalga konusu olmaya çok açık bir isim, ayağıma kara sular indi, bir içimlik su vs.. gibi

o nedenle su ismini ele bence.

"Lalin" diye bir isim var canım, kızım olursa mutlaka düşüneceğim. Anlamı al dudaklı, Lal taşından oluşan, koyu kırmızı demek. Hem söylenişi çok tatlı hemde anlamı güzel.

Serva: masal
Merin : ahlak
Neva: Nağme, mutluluk
Zeren :kavrayışlı , zeki isimlerinide beğeniyorum.

"Lalin" diye bir isim var canım, kızım olursa mutlaka düşüneceğim. Anlamı al dudaklı, Lal taşından oluşan, koyu kırmızı demek. Hem söylenişi çok tatlı hemde anlamı güzel.

Serva: masal
Merin : ahlak
Neva: Nağme, mutluluk
Zeren :kavrayışlı , zeki isimlerinide beğeniyorum.

lalin güzel isim ama reçel markasıymış öğrencim var lalin reçel diyolar :(
miray ismiyle ıslak mendil diye alay ediyolar çok üzülüyorum.
ben ada ve nil isimlerini oyluyorum canım.

ada veya nil diyorum .bende hamileyim fakat cinsiyetmiz henüz belli degil eger kiz olursa lina masal olucak ismi.:16:

kızlar verdiğiniz isimlerin hepsi birbiirnden güzel ece ve el çok beğendiğimisimler ama en yakınlarımızda var lal zten elendi:)geriye ada ve su kalmıştı ama güzel isimler önermişin değerlendirmeye alınıcaktır hepinizi öpüyorum:)

Lal tabiri özellikle iç anadoluda çok kullanılır. dilsiz anlamındadır. kimi zaman mecazi olarak aşkından lal oldum da denilir. evet diğer anlamı harika lal taşınıda çok severim hatta lalden kolyem de var. ama gel gelelim bu ismi koymazdım...

Lal kırmızı değerli taş değil lalin in anlamı kırmızı değerli taş yakut kirmizi si parlak kırmızı benim kızımın adı lalin

Back
X