Kızımla ic çamaşır savaşımız

Yorum yapmadan gecemedim..Anladigim kadariyla calisan bi bayansiniz.Biseylerin farkindasinizdir..Neden hemen bugun pedagoga goturmuyosunuz kizinizi ? Neyi bekliyosunuz ? Boyle bir zamanda ciplak bi sekilde veya battaniyeyle gondereceginize hic gondermeyin okul daha mi onemli bu durumda..Ne bileyim isten izin alin vi sure birlikte evde durun en azindan o surede tedavi alsin kiziniz. Devir o kadar kotu ki birakin ciplakligi artik yolda yurumeye korkar olduk.Cok sasirdm bu kadar agirdan almaniza...

İçinde bulunduğum şartlar nedeniyle 15 tatili beklemek durumundayım ve belki kendiliğinden düzelir diye de umut etmekten vazgeçmiyorum

İlk gün diye hatırlayamıyorum daha küçükken de çoraplara sinir olurdu,ucu sıkıyor diye.bu beni sıkıyor giymeyeyim deyince ya olmaz deyip zorla giydirdim ya da çok dar bi zamandı iyi bakalım deyip izin verdim hatırlayamıyorum be yaptığımı.3 ay önce taşındık şehir değişikliği yaptık,bayram günü taşındım stresli zamanlardı belki de sorun çıkarmasın diye izin verdim hatırlayamıyorum ama o Zaman'da sıkıyor diyordu bol alıyordum düşüyor diyordu

Ben de pedagoga git derim.

Çocuk bunu yapıyorsa bir sebebi var ve siz onun derinine inip de sebebi net alamamışsınız.

Bu psikolojik gibi görünüyor.

Onunla oturup sakin sakin başka konulardan sohbet aça aça (buna benzer konular) konuyu oraya getirin ve ana sebebi öğrenmeye çalışın. Mesela ben de küçükken iç çamaşırı giymiyordum çünkü şöyle böyle ama giymediğim için şöyle böyle oldu (mikrop kaptım, işte orası acıdı, yara oldu vs) gibi pembe yalanlarla konuyu süsleyin. Pedagog da bunu yapacak. Belki siz başarırsınız da sorunu bulup imha edersiniz.

Bnde 3 yaslarinda mahallenin ortasinda soyunup komsuya gidermisim kardesimi kiskandigim icin tepki vermisim sanirim belki psikolojisini etkileyen bir durum oldu ama farketmediniz bir cocuk psikologuna goturseniz ustune gittikce daha kotu oluyo oglumda cis egitimi verdigim halde ki 6 ay oldu nerdeyse bazi zamanlar ustune yapiyo kizdikca inadina yapiyo ama oyuna cevirince biraz toparliyo

Canim 3 aydir diyorsun.daha oncesinde boyle bir durum yoksa kotu bir anisi falan mi oldu acaba ic camasiri ile ilgili.ne bileyim kreste biri birsey mi dediki kiloduyla ilgili falan.bir arastirsan.bu kadar tepkili olmasi ilginc gercekten.4 saat aglamis dile kolay

Kilotlu çorap, dar pantolon, boxer hala,penye olmadan içimde herhangi bir kazak türevi şey, ipek bilmem ne hala giyemem. Annemde çok kızardı sizin gibi. Ama cidden anlıyorum ben kızınızı. Benide sıkıyordu. İçime kkaçıyor gibiydi ve hep rahatsız ediyordu.
Bir süre sadece eşofman ile gönderseniz. Ne siz gerilirsiniz nede çocuk. Okula da açıklarsınız. Bir süre böyle idare edin bizi diye.
Ne olursa olsun çocuğunuza vurmayın. Evet kızmak gerilmek normal ama bir çocuk için o kadar göz yaşı döken insan varken, bir külot davasına çocuğa vurmak bana kötü geldi. (Bu bir eleştiri asla değil ama çok üzüldüm.)

Merhaba. Biliyorum çok zaman geçmiş ama aynı sorunu yaşayan biri olarak bu konuyu araştırıyordum. Tüm yazılanları okudum, merak ettiğim bu sorunu nasıl çözdünüz? Keşke bunu yazsaydınız da insanlar faydalansaydı. Benzer sorunları yaşayan herkese kolaylıklar dilerim ...

2.5 yaşındaki kızıma bende çorap giydiremiyorum. Dolap dolu kıyafet bir iki parçanın dışında hiçbir şey giymiyor. Asla hırka ve yelek giymez mesela. Daha bacak kadar boyuyla inatlasiyor. Şart koşuyorum genellikle . Hadi evdeyken giymesinde dışarı çıkarken zorla giyiyor yoksa evden çıkamayacağını biliyor. Bence öğretmenlerinden destek almalısınız yada kresteki arkadaşları ona hediye etse belki giyer. Gerçekten ilk başta hosuma gidiyordu süslü oluşu ama artık bezdirdi.

Beyin bedava bir ebeveyn daha

Külotlu çorap son derece rahatsız edici bir kıyafet, beli bacakları her yeri sıkıyor yetişkinin ben giymem. Çocuk pijama altı seviyor demişsiniz eee belli ki çocuk da rahat şeyleri seviyor. Alın kaliteli kalın bir pantolon, eşofman altı olsun bitsin. Külotlu çoraptan genel olarak nefret eden bir insan olarak çocuğu haklı buldum. Giymezse giymesin bırakın. Bunun için çocuk mu dövülür??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…