- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 31
- Konu Sahibi gerigelenmektup
-
Bu konuyu gercekten bir dert olduğu icin açıyorum,benim aile hayatımı tamamen mahveden bir dert...
4 yasını gecmiş bir kızım var,nazlıdır,yemesi içmesi uyuması giymesi hep problemli olmustur.Ama bunun dışında yaramaz,kırayım,dökeyim,ağlayayım diyen bir cocuk da degil.kendi kendine eğlenen oynayan bir cocuk...
Ancak 3 aydır hayat bize kabusa dönüştü,kreşe başladı,orda Mutlu gitmek istiyor ama kulot,kulotlu çorap giymek istemiyor,hava buz gibi mecburen giydireceğim ,ama kızım sadece ince pijama altıyla ve çorapsız durmak istiyor,gece gündüz..evde dışarda...
Güzellikle anlatıyoruz olmuyor,kızıyoruz olmuyor,cezadan anlamıyor,görmezlikten gelmek fayda etmiyor,saat tuttum 4 saate yakın aralıksız ağladı giydirdim diye,ben çalışıyorum sabah kısıtlı bir Zaman var servise yetişeceğiz,her gun giyinme yüzünden geç kalıyoruz,gerildikçe geriliyorum,hiçbir seyden korkmuyor,bağırmaktan fıtık olmuştu zaten...yine korkuyorum
Kendimden nefret ediyorum ama 2 gündür dovdum resmen çocuğu giydirirken...Hasta oluyorum arkadaşlar
Ben ne yapıcam evde huzur yok surekli yatarken kalkarken tek konuştuğumuz sey kulot giymem giymek zorundasın konusu,evde çıkarıyorum zaten ,sadece evden çıkarken diyorum yine olmuyor,oyle cok bağırıyor ki komşular gelip şikayet ediyor,elim ayağım titriyor sinirden ,esimle surekli kavga ediyoruz,sınırımızı birbirimizden çıkarıyoruz
Lutfen bi akıl verin vazgeçeyim mi giydirmekten ,onun dediği gibi tek pijamayla mı götüreyim her yere,baskı dayak kişiliğini mahvedecek,hasta olunca ikimizde cekiyoruz,bunca inattan sonra geri adım atınca artık bizi hiçbir konuda takmaz mı?
Tıkandım ,araya soktuğum kişileri de dinlemiyor avazı çıktığı kadar bağırıyor...
ne yapacagım ben ?
bence bi gün çorap giydirmeyin üşüsün sonra kendi ister belki giymek.Bu konuyu gercekten bir dert olduğu icin açıyorum,benim aile hayatımı tamamen mahveden bir dert...
4 yasını gecmiş bir kızım var,nazlıdır,yemesi içmesi uyuması giymesi hep problemli olmustur.Ama bunun dışında yaramaz,kırayım,dökeyim,ağlayayım diyen bir cocuk da degil.kendi kendine eğlenen oynayan bir cocuk...
Ancak 3 aydır hayat bize kabusa dönüştü,kreşe başladı,orda Mutlu gitmek istiyor ama kulot,kulotlu çorap giymek istemiyor,hava buz gibi mecburen giydireceğim ,ama kızım sadece ince pijama altıyla ve çorapsız durmak istiyor,gece gündüz..evde dışarda...
Güzellikle anlatıyoruz olmuyor,kızıyoruz olmuyor,cezadan anlamıyor,görmezlikten gelmek fayda etmiyor,saat tuttum 4 saate yakın aralıksız ağladı giydirdim diye,ben çalışıyorum sabah kısıtlı bir Zaman var servise yetişeceğiz,her gun giyinme yüzünden geç kalıyoruz,gerildikçe geriliyorum,hiçbir seyden korkmuyor,bağırmaktan fıtık olmuştu zaten...yine korkuyorum
Kendimden nefret ediyorum ama 2 gündür dovdum resmen çocuğu giydirirken...Hasta oluyorum arkadaşlar
Ben ne yapıcam evde huzur yok surekli yatarken kalkarken tek konuştuğumuz sey kulot giymem giymek zorundasın konusu,evde çıkarıyorum zaten ,sadece evden çıkarken diyorum yine olmuyor,oyle cok bağırıyor ki komşular gelip şikayet ediyor,elim ayağım titriyor sinirden ,esimle surekli kavga ediyoruz,sınırımızı birbirimizden çıkarıyoruz
Lutfen bi akıl verin vazgeçeyim mi giydirmekten ,onun dediği gibi tek pijamayla mı götüreyim her yere,baskı dayak kişiliğini mahvedecek,hasta olunca ikimizde cekiyoruz,bunca inattan sonra geri adım atınca artık bizi hiçbir konuda takmaz mı?
Tıkandım ,araya soktuğum kişileri de dinlemiyor avazı çıktığı kadar bağırıyor...
ne yapacagım ben ?
seni o kadar iyi anlıyorum ki oglumda pantolon giymiyor sinir harbi geçiyorum inatcı ve huysuz vazgeçmiyor dün bulaşıgı yıkamak için mutfaga gittim mutfak çok soguk (5 ay tv kullanmadım) içeri sıcak oglum hadi pepee ye bak dedim tv yi açtım hemen arkamdan mutfaga geldi oglum üşüyorsun gir içeri diyorum aglıyor bi 30 dk agladıktan sonra telefonu istedi tabi bu arada ben bulasıgı yıkamaya çalışıyorum bi taraftan oglumu susturmaya neyse artık sussun diye telefonu eline verdim yıkadıklarımı yerlestireyim derken oglum yıkama diye bagırıp telefonu yere attı ve camı kırıldı telefonun kendimi tuttum bagırmamak ve vurmamak için (hiç vurmadım )ama susmadı aglıyor da aglıyor sinirlerim boşaldı oturup çocuk gibi bagıra bagıra agldım sustu ben aglayınca elim ayagım tutmadı bir süre sonra da su istiyorum diye aglamaya basladı verdim bu bardak degil diye yine agladı dün gece 3 e kadar eziyet etti genelde böyle eltim iyice bi patakla diyor kv de de (ki onun sımartması yüzünden böyle oldu) olsun yapıverin küçücük daha aglatmayın diyoreşim de kızma deyip duruyor ki kızmam son derece sabırlıyımdır kv de fiştekliyor cocuga kızıyorsunuz diye yoruldum artık bugün sabah yine aglayarak uyandı hiç sebeb yokken aglıyor bacakları buz gibi ama giymiyor tayt pantolon vs giymiyorBu konuyu gercekten bir dert olduğu icin açıyorum,benim aile hayatımı tamamen mahveden bir dert...
ne yapacagım ben ?
yok faydası olmuyor inanınbence bi gün çorap giydirmeyin üşüsün sonra kendi ister belki giymek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?