kızımla evimdeyimmmmm

sevce

WHİTE ANGEL
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.936
2
selam arkadaşlar
ayçacım tahmin ettiğin gibi doğumumu yaptım canım bugün evimize geldik
normal doğum yapmak isteyen ben doktorumun acil kararıyla spinal anestezi ile doğum yaptım
çarşamba günü her akşam olduğu gibi eşimle yürüyüşe çıktık eve geldiğimizde normalde şiş olan ayaklarımın anormal bir şekilde şiştiğini farkettik eşem hemen doktorumuzu aradı ve perşembe sabah erkenden yanına gitmemizi ve her ihtimale karşıda gece 12 den sonra aç karnına gelmemizi söyledi
bizde perşembe 9 da hastanedeydik doktorum ayaklarımı görünce çok tedirgin oldu acilen doğumunu yaptırmamız gerekiyor çünki bebeğe giden kan akımı yavaşlıyormuş dedi ama bildiğiniz gibi benim hiç sancım yoktu
ilk önce suni sancı yapabiliriz ihtimali ile rahim ağzında açılma varmı diye baktı malesef bir santimlik bir açılma bile yoktu (sancım olmadığı için açılmamış) hiç açılma olmadığı için suni sancı vermek çok sakıncalı dedi rahime çok büyük zarar verirmiş
veee hemen seni sezeryana alıyoruz dedi
biz kontrole gittiğimiz için doğum çantamız yanımızda değildi kayınvalidem getirdi hemen
yatış işlemlerimiz yapıldı spinal anestezi ile doğumum gerçekleşti
çok rahat bir doğumdu sezeryan yapacak arkadaşlara önerim kesinlikle spinal anestezi
bebeğin doğması 10 dakika sürdü ve hemen kucağıma verdiler içeride bebek doktoru vardı o bebeeğimi muayne ederken benim dikişlerim atıldı topla yarım saat bile sürmedi hepsi hemen odamıza çıktık
yalnız şu andaki tek sorunum sütümün olmaması dr 3 gün gelmeyebilir endişelenme dedi ama ben sütüm olmasada saat başı emzirmeye devam ediyorum ve bu arada şimdilik mama veriyoruz
rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah amin

kızımın resmi arkadaşlar yine beceremedim galiba adresi tıklyın

cok cok cok sekerr masaallah..hayirli olsun canim,insaallah en kisa sürede dikislerin iyilesir süt sorununuzda hallolur..

:teytey:ay masallah...allah analı babalı büyütsün..çoookk şeker tüüü tüüü..

maşallah suphanallahh...bu müthişşşş .......tebrik ederim...sağlıkla huzurla bi ömür kalın.....

işte haziranın bir güzel annesi daha meleğine kavuştu...ama maşallaaahh sahiden melek:)Allah bagıslasın sana babasına..uzun saglıklı bir ömür nasip etsin..darısı kalanların basına...tebrikler....

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip eylesin evladınızın hayrını görürsünüz inş benimde tam 3 kızım var yaşım 33 oldu tattığınız duyguları çok iyi anlıyabiliyorum tekrar geçmiş olsun sevgilerle bebeğinizi ve sizi öptüm hoşçakalın

:nazar::nazar::nazar:
s7302175zb6.jpg
:nazar::nazar:

Allah'ım nazar değmesin inşallah

Hayırlı evlat olur inşallah

güle güle iyi günlerde büyüt inşallah

ay kıyamam maşşallah çok güzel,allahım nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar: güle güle büyütün.darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma.adını koydunuz mu bu meleğin?

maşallah maşallah çok güzel benim kızımda böyle güzel olur inşallah sabredemiyorum artık yahu:dance:

Canım kıyamam ya pamuk gibi :eek: hayırlı bi evlat olur inş allah analı babalı büyütsün tebrik ederim:nazar:

Amannn yarabbimm en neler yaratyıyorsun boylee tü tü tüüü 41 kere maşallahhhh
sevce harika bir bebekk hemen adresini ver koklamaya sevmeye geliyimm ..
canım evet herkes senı merak ettı hepımız tahmın ettık doguma gıttıgını..
guzel bır dogum olmasına cok cok sevındım Allahım sizi hiç ayırmasın mutluluklar saglıklar temenni ederim canım.. Darısı bizim başımıza..

bize dua ettinmi bacımmm ???

sevcecim gözünüzaydın kızın çoooooooooook tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah sütünde gelir bi an önce darısı başımızaa

X