kızımla evimdeyimmmmm

ah canım benimm Şeniz
geçmiş olsun Allah bağışlasın güle güle sağlıcakla büyüt evladını

allah anali babali buyutmeyi nasip etsin kizin cok tatli masallah pamuk seker gibi duruyor
allahim nazarlardan saklasin masallah 41 kere masallah

canım meleğin hoşgelmiş,gözünüz aydın..Allah o güzel yüzünü bir ömür güldürür inşallah! darısı bizlerin başına..

allahım bu ne güzellik yarabbim kırkbinkere maşallah canım. allah analı babalı büyütmek nasip etsin. tebrik ederim. a.s.

s7302175zb6.jpg

MAŞALLAH KIZINA :nazar:

RABBİM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR NASİP ETSİN.
EŞİNİ, SENi ve TÜM AİLEYİ TEBRİK EDERİM.

maşşallah allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun arkadaşım darısı arayıpta bulamayanlara olsun inşşallah:asigim::1hug:

ya kızın çok tatlıymış.allah nazardan sakınsın.bu arada bebeğini görünce geçmiş olsun diyemedim.
geçmiş olsun birtanem allah analı babalı büyütsün.benimde dr dediğine göre haziran 20si.herkez hayırlısıyla doğumunu gerçekleştirir...

maşallah cnmm yaaa :nazar::nazar::nazar: allah analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsinn

Allah analı babalı büyütsün canım. hayırlısıyla kurtulmuşsun merak ediyordum seni. doğumun osmangazi tıptamı oldu? sorunsuz geçmesine çok sevindim.

arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
ancak bugün siteye girebildim
allahım bu güzel duyguyu sizlerede biran önce yaşatsın inşallah
içimdeki mutluluğu tarif etmem mümkün değil artık hayatımın bütün anlamı kızımmmm
isminide son anda zeynep olarak değiştirdik
süt sorunumda halloldu artık sütüm geliyor yalnız göğüslerimdeki acı beni resmen ağlatıyorrrr çok canım yanıyor
ama kızımın emerken yüzündeki ifadeyi görünce o acıyıda unutuyorum yeterki o doysun diyorum
bide arkadaşlar süt gelirken acayip bir sıtma tutuyor sakın telaşlanmayın öyle bir durumda
bana 2 kez oldu şu an herşey normal

Allah analı babalı büyütsün canım. hayırlısıyla kurtulmuşsun merak ediyordum seni. doğumun osmangazi tıptamı oldu? sorunsuz geçmesine çok sevindim.

evet canım osmangazide oldu doğumum doktorum ve personel çok ilgiliydiler
biliyomusun oraya gitmemde senin katkın çok büyükkkkk

sevcecim emzirirken yanında bir bardak su bulundur o an cok susuyormuş anne o zaman su içersn canım Allah diğer acılarınada şifa versin tez zamanda canım

sevcecim gözün aydın canım meleğine kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

selam arkadaşlar
ayçacım tahmin ettiğin gibi doğumumu yaptım canım bugün evimize geldik
normal doğum yapmak isteyen ben doktorumun acil kararıyla spinal anestezi ile doğum yaptım
çarşamba günü her akşam olduğu gibi eşimle yürüyüşe çıktık eve geldiğimizde normalde şiş olan ayaklarımın anormal bir şekilde şiştiğini farkettik eşem hemen doktorumuzu aradı ve perşembe sabah erkenden yanına gitmemizi ve her ihtimale karşıda gece 12 den sonra aç karnına gelmemizi söyledi
bizde perşembe 9 da hastanedeydik doktorum ayaklarımı görünce çok tedirgin oldu acilen doğumunu yaptırmamız gerekiyor çünki bebeğe giden kan akımı yavaşlıyormuş dedi ama bildiğiniz gibi benim hiç sancım yoktu
ilk önce suni sancı yapabiliriz ihtimali ile rahim ağzında açılma varmı diye baktı malesef bir santimlik bir açılma bile yoktu (sancım olmadığı için açılmamış) hiç açılma olmadığı için suni sancı vermek çok sakıncalı dedi rahime çok büyük zarar verirmiş
veee hemen seni sezeryana alıyoruz dedi
biz kontrole gittiğimiz için doğum çantamız yanımızda değildi kayınvalidem getirdi hemen
yatış işlemlerimiz yapıldı spinal anestezi ile doğumum gerçekleşti
çok rahat bir doğumdu sezeryan yapacak arkadaşlara önerim kesinlikle spinal anestezi
bebeğin doğması 10 dakika sürdü ve hemen kucağıma verdiler içeride bebek doktoru vardı o bebeeğimi muayne ederken benim dikişlerim atıldı topla yarım saat bile sürmedi hepsi hemen odamıza çıktık
yalnız şu andaki tek sorunum sütümün olmaması dr 3 gün gelmeyebilir endişelenme dedi ama ben sütüm olmasada saat başı emzirmeye devam ediyorum ve bu arada şimdilik mama veriyoruz
rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah amin

canım gözünüz aydın olsun
Allah analı babalı büyütsün:nazar::nazar:
darısı basımıza artık:teytey:

ayy çok şeker maaşallah, Allah bağışlasın canım, güzel uzun ömürler yazsın size hep beraberi darısı başımıza

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Allah nazarlardan gözlerden korusun, maşallah çok tatlı, pamuk gibi bi bebek. Analı babalı büyür inşallah, huzurlu mutlu bi yuvada a.s.

X