Kızımız ''ICE''

evet ya sırnaşıo mesela sevmioruz küsüyo kafasını koltuk altına sokup uyuyo kaydirigubbakcemile3

:teselli: evet..

3 aylıkken almıştık biz kızımı....başka bi sahibi vardı önceden ve tuvalet eğitimi vermemişti....biz öğrettik ama ilk zamanlar tabi yapmıştı halıya falan....bi keresinde öyle yapmıştı ve ben poposuna hafifçe vurmuştum kızmıştım demedimmi buraya yapma diye..bilmiyorumkismile küsmüştü bana,dış kapıya doğru gidip yatmıştı evden gitmek ister gibi...sonra gittim başını okşadım özür diledm kafasını çevirmişti öbür tarafa hiç unutmam bunuboshayallersmileve gözünden yaş akmıştı....daha yeni alışıyodu tabi bize bide böle olunca eski sahibine gitmek istedi herhalde...kıyamam...

bi dahada olmadı böle bişey zaten...çabucak öğrendi ama tuvalet yerini akıllı kızım....opuyorumnanaktan

çok haklısın canım....hayvanlar için de ayrı bi ızdırap oldu bu sıcaklar..bizimkide tüylü tüylü...dili hep dışarda zaarın...:çok üzgünüm: evde ıslatıyoruz bazen serinlesin diye..o zaman ordan oraya koşuyo seviniyo...:))

biz burdaki kedilere fln koyuyoruz yemek,su...ama yazık köpekler falan görüyorumdışarlarda hareketleri bile yavaşlamış hepsinin mayışmışlar sıcaktan susuzluktan....

:çok üzgünüm:

Benımmde dunya tatlısı bı oglusummm varrr annesı kurban oluu onaaa:))
28 aylık koca bı danam sıberıan huksy:)

canııım
evde mi bakıyosunuz
çok tüy dökmüyomu
çok tatlıymış bende istiyorumm :)

canııım
evde mi bakıyosunuz
çok tüy dökmüyomu
çok tatlıymış bende istiyorumm :)

evde bakıyoruz canım tüy döküyordu ama veterinere götürdük azaldı biraz ama bazen yatagımıza fln yatıyor biz görmeden anneme çok iş çıkıyor yani

Çok şirin,çok tatlı bir minik.

Resmine bakmak bile bambaşka bir enerji veriyor.

Sevimli dostunuzla birlikte güzel günler dilerim.

Sevgiler...

Aman da aman cok tatlı maşallah.Benim icin burnundan öpermisiniz köpeklerin en öpülesi burunlarıdır bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…