- 12 Kasım 2008
- 774
- 1
evet sıcakta kötü ama biz mersinde besliyoruz yani sizin gelecekteki köpiişinizden daha şanssız ıce
nasıl peki mutsuz mu?hani doğası gereği soğuğu seviyo yaaa..mersinde soğuk olmadığı için olumsuzluk seziyomusunuz ufaklıkta?ben nezaman almaktan bahsetsem arkadaşlarım yazık hayvana diyip durduryolarda beni..
kızım bugün kadın oldu:dance:
:roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin canım yaa....koptummm
tam yazacaktım şimdi 6-7 aylık olmuştur başlık şubatta açılmış çünkü diye,bu yazdığını gördüm....hayırlı olsun ne diyim-tatlicadiarzu-
bu arada çok güzel çok tatlı maşallahhhh...benimde köpeğim var çok seviyorum onlarııŞeniz
ya sorma bi BEHLÜL var sitede şimdi bizimkiler ICE nin peşinde namusuna leke gelmesin die kaydirigubbakcemile3 bebek düşünmüyoruz şu anda küçük zaten kaydirigubbakcemile3
bencede daha çok küçük ....
benimde kızım var,daha eline erkek eli değmedi yafrumunsempatiksalakcinni
ama 11 yaşındaaa,evde kaldı bizimkiii:gitme:
oooo bizimki biraz garip insan gibi yaw erkek delisikaydirigubbakcemile3 babamın eve gelecegi saati biliyor kapının önunden ayrılmıyor erkek kardeşim odada üzerini değiştirirken odaya girmiyor kaydirigubbakcemile3 sonra çağırıyor gidiyor kaydirigubbakcemile3 bayanlara hırlıyor küsüyor insan tohumu kaçmış içine anladım ben
kaydirigubbakcemile3
ayyyy eveeett bizimkide böyleeekaydirigubbakcemile3
aynen babamın eve geleceği saati biliyo kapıda bekliyo,havlamaya başlıyo geleceğine yakın,hissediyor resmenn...giyinirken soyunurken bakmaz bizedee,çık dersin çıkar odadan,bide o bakışlar falan insan gibi gerçektennkaydirigubbakcemile3
çok tatlılar yaaa
kurban olurum ben onlaraaŞeniz