• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımız bengü evimize geldi dogum yaptım :)) kızımız kollarımızda :))

canım bende sütün hemen gelip gelmediğini merak ettim. Bazen normal doğumdada sütün gelmesinin geciktiğini duymuştum. Sende nasıl oldu acaba.

kızlar hepinize sonsuz teşekkürler ALLAH sizlerede hayırlı dogumlar hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah a.s.:nazar:

selcanefe canım öncelikle hiç korkma epidural anesteziden beni ameliyathaneye aldılar 5 cm açıklıgım olmuştu 4 cm üzeri açıklıgın olursa anestezi yapıyorlar neyse 5cm açıldı ve ameliyathaneye girdigimde çook endişeliydim. acaba ters bişey olurmu felç falan diye ALLAH korusun hem benim devlet hastanesinde oldugum için 5 tane anestezi ekibi girdi 1 tane uzman 4 tane asistan vardı önce dik oturdum başını öne egiyorsun ve ekip çook eglenceliydi ama uzman asstanlara aaa olmadı sessiz olmayın anneye moral verin şarkı söyleyin falan diye gercekten bana gercekten moral verdiler. müzik açtılar sonra bana rahat ol dedi asistan uzamn yapmadı o sadece başında bekledi. ve uzman benle konuşurken iğneyi batırdılar ben aniden irkildim acımadı ama birden konuşurken yapınca korktum öle uyuşturdular. be katateri taktılar 10 dk sürmedi bile ve asistan takamamıştı sonra kıdemli bi asistan aldı o taktı katateri fakat ben hep korkudan ayaklarımı parmaklarımı hareket ettiriyordum acaba bişi oldumu die :smiley-cool: sonra anesteziyi vermeye başladılar eşim geldi ameliyathaneye o hastanede görev yaptıgı için aldılar içeriye eşimle konuşurken hafif hafif başladı uyuşmaya agrım azalmaya adet agrısına benzer bir sancım vardı zaten oda geçtii öle dogumhaneye gönderdiler. şimdide belim agrımıyo anestezi etkisi sabah geçti ve geçince hafif belim agrıdı sonra agrımadı :teytey: yani korkma baya geniş anlattım ama öle işte a.s.

yakamoz@35 canım sütüm hemen gelmedi hatta o gün hiç gelmedi diyebilirim kızım emmedi en sonunda sabah hemşireler mama vermek zorunda kaldı. :a015: öle beslendi eve geldim banyo yaptım ve hemen sütüm geldi hatta aşırı derecede geliyordu. birde ben hala direkt emziremiyorum gögüs koruyucu silikon gögüs ucu takıyorum memeye ve öle emziriyorum.:a015: ama çocuk dr bugün önemli deil ilk aylarda 3 aya kadar o ucla verebilirsin dedi ben korkuyordum sonra mememe alışmaz die ama dr ilk 3 ay olabilir alışır dedi :teytey:a.s.

canım gozun ayıdın ALLAH naslı babalı buyutsun darısu dıger hamıslerın basınasaaaa

Back
X