• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımız bengü evimize geldi dogum yaptım :)) kızımız kollarımızda :))

canım kavuştun meleğine
hayırlı olsun
sağlıkla büyüsün
darısı başıma
ben de kısmetse perşembe kavuşuyorum meleğime...

canim hayirli olsun benim kizimla ayni gun dogmus aramizda sadece 1 saat fark var oh ne guzel bende epidural oldum ama benim ki biraz uzundu...

tekrardan hayirli olsun

hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün.darısı tüm hamişlerin başına olsun.allah o yolda kimseyi eğlemesin.

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin bebişine:nazar: darısı bizim inşallah

ohhhhhhhh ne guzel eh masallah
allah sizlere bagislasin
allah anali babali buyutsun ay ne guzel allahim darisi geride kalanlarin basina sag selim insallah

allah bagıslasın cnm ne guzel almıssın bebısını kucagına allahım bızede hayırlı bır sekılde nasıp eder ınsallah o gunlerı

allah bizede göstersin o günleri inşallah bizim doğumumuzda senin gibi kolay olur en korktuğum sey .maşallah kızına annesini hiç üzmeden geldi:nazar:

Canim ya sen 10 nisanda sezeryan olucaksin diye birde gripsin diye heralde o gune kadar dinlenicek o yuzden kk ya gelmiyo dedim ben.Meger kasla goz arasinda dogurmussun bile hay masallah arkadasima yaaa :))

Canim kolay dogum yapmana ve bebeginin saglikli olmasina cok sevindim.Allah bebisini sana bagislasin.Gule gule buyut miniginii.ikinizide kocaman opuyorumm...

Tebrik Ederim Sağlik Dolu Mutluluk Dolu Bir ömür Diliyorum ...darisi Bekleyenlere Diyorum:)

Tebrikler, Allah anali babali büyütmeni nasip etsin. Darisi tüm evlat sahibi olmak isteyenlerin basina olsun.

ne mutlu sana minik prensesini gule gule buyut Allah anali babali buyutsun eminim evin guzel kokmustur bir melek geldi sevgilerimle

sağlıklı olsun seninle olsun ömür boyu öpüyorum canım ne mutlu sana yazın için ayrıca teşekkür edecem seni çünkü anne adaylarını normal doğuma yönlendirmek çok güzel ben normal doğum istiyorum zaten ama epidural konusunda cesaretimi tpolayamıyorum belden iğne olayı ürkütüyo beni ama öyle güzel anlatmışsın ki sanki sen yatmışsın doktor eliyle çıkarmış gibi :D süpersin 15 gün kalası bana moral verdin doğum hikayeni koydun mu bakmadım ama koymadıysan iğne olayını canın yanıp yanmadığını iğne yapılırken falan ve şu anda kesi yapılan yerden dolayı rahatsızlığın var mı yazarsan çok sevinirim kafamı mesgul ediyolar ve kurtulmak istiyorum bu düşüncelerden en önemlisi bebeğimi strese girmeden zevkle mutlulukla doğurmak istiyorum allah tüm isteyenlere bebek nasip etsin doğum yapacakları da kurtarsın inşallah

Canım hadi gözün aydın,bende bugün yarın sende haber bekliyordum:) sağlıkla bebişini,meleğini büyütüsün inş:))

Back
X